reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Też tak miałam w sobotę. Jeszcze leciało in vitro nauka czy cud i była para która się starała 5 lat i mieli za soba 6 transferów. Wyłam jak bóbr. Nie wiem czy jestem gotowa na takie poświęcenie.
Kurcze oglądałam w sobotę. I ta powaga jak się dowiadują, ze z jej komórka jajowa to nic- adopcja komórki albo zarodka. A oni tak patrzą, normalnie (tak, wiem, se to nagrywane i wiedzieli wcześniej), ale miałam takie wrazenie totalnego „wyjałowienia” emocjonalnego :/

Kurewa, a jeszcze mój stary żeby bardziej był jakoś w temat zaangażowany ....A tak zrobił badanie nasienia i część, no niby co miałby więcej robić to nie wiem, ale czuję się tak sama w tym wszystkim....Szczęście, że jest to forum, bo bym chyba już zupełnie zwariowała.

Też tak miałam w sobotę. Jeszcze leciało in vitro nauka czy cud i była para która się starała 5 lat i mieli za soba 6 transferów. Wyłam jak bóbr. Nie wiem czy jestem gotowa na takie poświęcenie.
Na forach o in vitro sporo takich par...
W grupie z mojego szpitala dziewczyna napisała, że tym razem weźmie 2 dni wolnego, bo w sumie to już 7. transfer, więc jej się tym razem chyba należy...

Kurewa, a jeszcze mój stary żeby bardziej był jakoś w temat zaangażowany ....A tak zrobił badanie nasienia i część, no niby co miałby więcej robić to nie wiem, ale czuję się tak sama w tym wszystkim....Szczęście, że jest to forum, bo bym chyba już zupełnie zwariowała.
wdech i wydech. Ty wiesz, że ja jadę z Tobą na tym samym wózku i rozumiem w pełni Twoja sytuację ze starym. Będe z Tobą odliczać do 8.02, będę Cię głaskać wirtualnie i tulić ile trzeba, ale tylko spokoju i zaufania do lekarza Ci potrzeba. Będziesz zaopiekowana. Będziesz bezpieczna. Zrobisz wszystko po kolei. Wierzę, że będzie dobrze. Obie będziemy się cieszyć macierzyństwem. Wierzę, że będzie dobrze. Wierzę, że będzie dobrze. Wierzę, że będzie dobrze. Liczy się cel, a nie droga. Wierzę w nas.

reklama
wdech i wydech. Ty wiesz, że ja jadę z Tobą na tym samym wózku i rozumiem w pełni Twoja sytuację ze starym. Będe z Tobą odliczać do 8.02, będę Cię głaskać wirtualnie i tulić ile trzeba, ale tylko spokoju i zaufania do lekarza Ci potrzeba. Będziesz zaopiekowana. Będziesz bezpieczna. Zrobisz wszystko po kolei. Wierzę, że będzie dobrze. Obie będziemy się cieszyć macierzyństwem. Wierzę, że będzie dobrze. Wierzę, że będzie dobrze. Wierzę, że będzie dobrze. Liczy się cel, a nie droga. Wierzę w nas.
Bardzo Ci dziękuję❤️❤️❤️. To wiele dla mnie znaczy, serio. A przypomnij mi, 11.02 masz wizytę w klinice? O której?

Do góry