reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Póki jeszcze mogę do Was pisać 😅😅, bo od lutego będę anonimowo podglądać 😅😅. To co dobrego polecicie szybkiego, a smacznego jakieś sałatki, przystawki albo coś innego 😅. Mam mieć w sobotę gości, a ja ostatnio tak zmęczona, że chciałbym czymś ugościć, ciasto zrobię jakieś i coś jeszcze, ale też nie chce się nastawiać na gotowanie całodniowe 😅😅, może któraś coś podpowie. Przepraszam, że tak z dupy się wrzuciłam, może być na priv 💚, ale macie czasami cudne pomysły😁😅
Ja polecam szybką sałatkę: Link do: Sałatka z makaronem ryżowym w czasie gotowania ryżu kroisz składniki, robisz sos, wszystko mieszasz i gotowe 😆 max 20 min roboty 😁
Tortilki oczywiście obowiązkowo, ja jeszcze lubię podpiec cebulę na patelni razem z pieczarkami, wyłożyć to na rozłożone ciasto francuskie, zawinąć, pokroić i do piekarnika na około 190 stopni na 15-17 minut i takie ślimaczki z pieczarkami ❤️😋

otóż dziewczyny trzonowałam. Więc jakaś szansa jest... ale czuję, ze mi siadło, że brałam ten antybiotyk i serce bardziej ma nadzieję teraz. Mam nadzieję, że rozczarowanie nie będzie bardzo bolało.
Zawsze jest większa nadzieja, jak się sprawdza jakąś nową opcję :)
Teraz trzeba czekać w miarę możliwości dotankowywać 😁😏😁😏
Gas Station Cars GIF by University of California

otóż dziewczyny trzonowałam. Więc jakaś szansa jest... ale czuję, ze mi siadło, że brałam ten antybiotyk i serce bardziej ma nadzieję teraz. Mam nadzieję, że rozczarowanie nie będzie bardzo bolało.
potrzebujesz podtrzymania nadziei czy żeby Ci jakieś głupoty poopowiadać, że za szybko i że antybiotyk pewnie nie zadzialal tak do końca jeszcze i dopiero w następnym cyklu?

reklama
Czyli jednak warto zrobić drożność wg tego co piszesz. A w jakich dniach cyklu najlepiej to zrobić? Miałaś znieczulenie miejscowe?
Ogólnie to uwazam to za nie tyle warte co konieczne do wykonania po kilku/nastu miesiącach bezskutecznego starania. Nie miałam żadnego znieczulenia ale miałam robione na NFZ, pewnie prywatnie coś podają. Mnie ogólnie bolało, ale na szczęście był to ból kilkunastosekundowy, szybko minął. Dzisiaj najadlabym się no-spy na zaś ;) nic strasznego w tym nie ma, wiele dziewczyn w ogóle nie odczuwa tego zabiegu jako nieprzyjemny.

Do góry