reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

No chory facet to dramat.

Z tym skorpionem to na serio? ;-p
Ja mam już 2 dzieci więc mogę wybierać bo czy będzie trzecie czy nie, to jest tylko moim życzeniem, ale nie będę mniej szczęśliwa jak go już nie będzie wcale...;) Jakbym o pierwsze się starała to bym nie wybrzydzała pewnie lub jakbym wpadła to też nie, ale świadomie zawsze omijaliśmy luty od lat, żeby tylko wpadki nie było na listopad...ale tak serio to jedyny warunek mojego męża co do trzeciego dziecka. Tylko nie skorpion:)
Przypomnij proszę dlaczego nie skorpion? ;)
A jest pewien, ze korzeń a nie konar? 😂😂
Teściowa skorpion wystarcza?;)

Konar to płonie, a co robi korzeń...

reklama
Ja mam już 2 dzieci więc mogę wybierać bo czy będzie trzecie czy nie, to jest tylko moim życzeniem, ale nie będę mniej szczęśliwa jak go już nie będzie wcale...;) Jakbym o pierwsze się starała to bym nie wybrzydzała pewnie lub jakbym wpadła to też nie, ale świadomie zawsze omijaliśmy luty od lat, żeby tylko wpadki nie było na listopad...ale tak serio to jedyny warunek mojego męża co do trzeciego dziecka. Tylko nie skorpion:)

Zakorzenia się 🤣😁🤪

U mnis dziś temperatura spadla do podstawowej. Nie robie testu, bo juz na @ boli mnie brzuch, w tym cyklu również nie wyszlo niestety. Teraz seks tylk w weekendy jak maz wraca , więc szanse jeszcze mniejsze. Chyba odpuszczę testy, bo i tak nis uda sie w tyg zrealizować nic, a będę tylko się denerwowac. Pozostanę tylko przy temperaturze... powodzenia pozostałym w OSTATNIE 2 dni...

Co wy się tak tych skorpionów czepiacie . Ja jestem skorpion , mąż tez i teraz jak wyjdzie pozytyw to dzieciątko 🤷‍♀️
Owszem oby dwoje mamy ciężkie charaktery ja to już wgl jestem okropna 😂😇

Co wy się tak tych skorpionów czepiacie . Ja jestem skorpion , mąż tez i teraz jak wyjdzie pozytyw to dzieciątko 🤷‍♀️
Owszem oby dwoje mamy ciężkie charaktery ja to już wgl jestem okropna 😂😇
Moj brat był skorpionem, bardzo dobry chłopak. Dzieci go ubostwiały i był bardzo pracowity, pomocny i chętny do pomocy . Znak znakiem, ale też wychowanie i otoczenie kształtuje charakter.

Moj brat był skorpionem, bardzo dobry chłopak. Dzieci go ubostwiały i był bardzo pracowity, pomocny i chętny do pomocy . Znak znakiem, ale też wychowanie i otoczenie kształtuje charakter.
No mój mąż jest właśnie taki
Pracowity , bardzo rodzinny , dzieci go uwielbiają . Rożki pokazuje wiadomo jak każdy

reklama
Do góry