reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Hejka, ja też chętnie przygarnę skorpionka 🥺❤️
Miłego dnia dziewczyny i poproszę o kciuki wieczorem bo idę do nowego gina, zobaczymy jak on zaopatruje się w tych moich mutacjach. Bo ja już sama chciałam brać acard ale mąż mnie powstrzymuje że bez konsultacji z lekarzem absolutnie.😁🙈

reklama
Miłego dnia dziewczyny i poproszę o kciuki wieczorem bo idę do nowego gina, zobaczymy jak on zaopatruje się w tych moich mutacjach. Bo ja już sama chciałam brać acard ale mąż mnie powstrzymuje że bez konsultacji z lekarzem absolutnie.😁🙈
Trzymamy kciuki ✊✊
Daj znać po wizycie

Daj znać koniecznie po wizycie 🤞🥰
Miłego dnia ❤️

pytam, bo czytalam jakies badania ktore mowia ze mezczyzni tez powinni brac przynajmnije kwas foliowy, i ze to ma podobne znaczenie jak u kobiet
Mój bierze kwas foliowy od dwóch tygodni, udało mi się go przekonać 😁 i uwaga, sam powiedział że jeśli do marca się nie uda, to pójdzie zbadać nasienie. U mnie dzisiaj 5dc więc wybieram się do labo zbadać pozostałe hormony (FSH, Lh, estradiol), coś jeszcze polecacie zbadać w tym dniu cyklu? (AMH? ) Rozumiem że badanie progesteronu nie ma sensu?
A tak poza tym to siedzę na opiece nad córkę bo dopadła ja potężna grypa (i tak jestem w szoku że dopiero teraz bo w jej klasie było ostatnimi czasy 8 osób z 20 😱)

reklama
Do góry