reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Dl
Dla mnie to jakiś Matrix ale mam znajomą tak zalesioną że ona goli nawet wąsy - serio...
też taką mam. Jakby nie regulowała brwi to by miała jedną jak Borat 😂 aleona ma przerywane bo skóra jasna, wręcz biała a włosy czarne i grube. Goli ręce i jak z nią kiedyś szłam i się otarłam to jakby mi papierem ściernym przejechała. Na laserach była i nic jej to nie dało. Może za dużo testosteronu 🤷

Ja to mam mega problem z owłosieniem bo jest ciemne ... I tu polecam laser ! Byłam raptem na jednym zabiegu i ostatnio goliłam nogi 2 tygodnie temu a mam teraz raptem 3 włoski na krzyż! Dla mnie to mega nowość o jestem zachwycona :) potem będę robić pachy i bikini 😍😁
Gdzie byłaś na laserze? Gdzieś w Wawce? I całe nogi czy tylko łydki? 😍😍
I mam wkurw na maxa bo teraz co najmniej 1 miesiąc pauzuje bo skorpiona nie chcemy, a może nawet dwa, wiec się muszę wziaz za dietę i starego żeby zaczal normalnie jeść...
Przypomnij proszę dlaczego nie skorpion? ;)
Nigdy jakoś nie zwracałam na to uwagi, ale teraz zerknęłam na moje kapsułki z inozytolem i są z pullulanu. Aż dziwne, że w czasach kiedy mamy tylu wegan i wegetarian jest taki problem z kapsułkami.
Dla kilku procent wegan/wegetarian się nie opłaca i ja jako nie vege nie chce płacić +15zl do opakowania, bo trzeba było zeobic milion testów, poszukać nowych dostawców, dostosować za miliony linie technologiczne itd. Bo to tak wyglada. Wszystko już jest tak drogie, ze łapiemy się za głowy. Płaćmy jeszcze za zmiany osłonek do leków. Przepraszam, se tak. Sa firmy wegański, wówczas tam kosztuje (często badziew w składzie) 150zl zamiast max. 50zl, bo reklamy, ze my dla vege robią swoje.

reklama
Dziewczyny,

czy dajecie przyszlym ojcom waszych dzieci jakies suplementy, typu kompleks witamin czy kwas foliowy ?
Ja zaczelam dawac a on mówi,ze mi wali na glowe - bo przeciez on zdrowy jest, nie pije nie pali nie cpa
:D
jak to jest u Was?
Question Mystery GIF by EHC Karol Zagajewski
mój brał ferrilmen plus, przestał. Teraz bierze czarnuszkę, witaminę d,c

Do góry