Kaala
Fanka BB :)
uważam ze takie wyjścia każdemu dobrze robią . Tak samo jak siedzenie samemuMój stary właśnie zaraz sobie jedzie na obiad ze starymi znajomymi, ja sama zostaję na wsi, dawno tak nie było.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
uważam ze takie wyjścia każdemu dobrze robią . Tak samo jak siedzenie samemuMój stary właśnie zaraz sobie jedzie na obiad ze starymi znajomymi, ja sama zostaję na wsi, dawno tak nie było.
A ja właśnie sobie zdałam sprawę z tego co @LadyCaro kiedyś napisała. Że wcale nie kazda z nas bedzie miała szansę na zostanie mamą. Z różnych przyczyn. Bo natura zawiedzie, bo medycyna zawiedzie, bo braknie finansów bo coś tam innego. Tak jakoś dziś mocno to uderzyło we mnie. Czysty realizm uderzył mnie obuchem w głowę.Ech , wiem co czujesz , ja po każdym pozytywnym teście jaki dostałam od swoich koleżanek wyłam jak bóbr i nie mogłam się ogarnąć i zadawałam sobie pytanie : dlaczego ja mam tak ciężko
Ale wierze , że do każdej z Nas w końcu się los uśmiechnie i zobaczymy te kreseczki
Po każdej burzy nawet tej najgorszej wstaje słoneczko
Głowa do góry , popraw koronę i jedziesz dalej
Kup sobie alko zrob relaksacyjna kąpiel , odpręż się . Powinno być trochę lepiej
Przytulam mocno
niestety. Nie każdemu człowiekowi, który chce będzie dane zostać rodzicem. Ja na szczęście już się z tym pogodziłam.A ja właśnie sobie zdałam sprawę z tego co @LadyCaro kiedyś napisała. Że wcale nie kazda z nas bedzie miała szansę na zostanie mamą. Z różnych przyczyn. Bo natura zawiedzie, bo medycyna zawiedzie, bo braknie finansów bo coś tam innego. Tak jakoś dziś mocno to uderzyło we mnie. Czysty realizm uderzył mnie obuchem w głowę.
No pewnie tak, poszłam zrobić herbatę i +3 stronyCiekawe, czy dojdziemy do 1000 stron w styczniu .
Zgadzam się w 100%.uważam ze takie wyjścia każdemu dobrze robią . Tak samo jak siedzenie samemu
Oj tak, muszę kiedyś policzyć ile nowych stron jest dziennie średnio w skali miesiąca .No pewnie tak, poszłam zrobić herbatę i +3 strony
GratulujęLaski, są wyniki
Gratulacje ale pozytywnie się styczeń kończyDziewczyny mam wyniki
Statystycznie jest szansa Wychodzi obecnie na to, że piszemy około 30 stron dziennie. Zostały 3 dni stycznia, więc wychodzi 90 stron. Więc będzie 1k jak nicCiekawe, czy dojdziemy do 1000 stron w styczniu .
I to jest jednocześnie smutne i przerażające.niestety. Nie każdemu człowiekowi, który chce będzie dane zostać rodzicem. Ja na szczęście już się z tym pogodziłam.
tak, ja jak słysze "na pewno Wam się uda" to śmiać mi się chce.I to jest jednocześnie smutne i przerażające.
Dlatego przestają pocieszać teksty kiedyś zobaczysz upragnione swoje dwie kreski.