Nasturtium
Fanka BB :)
No tak podobno bywa w ciąży, pociesz się, że lepsze to niż rzyganko .Dziś chodzę siku non stop, ile można chodzić do ubikacji
Śluzu też sporo jest.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tak podobno bywa w ciąży, pociesz się, że lepsze to niż rzyganko .Dziś chodzę siku non stop, ile można chodzić do ubikacji
Śluzu też sporo jest.
Ja sikam tez często ale dlatego ze pije duzo wody prawie 3l dziennieDziś chodzę siku non stop, ile można chodzić do ubikacji
Śluzu też sporo jest.
Noo my ze starym tez często wychodziliśmy na weekend się odchamić , ale co mi z tego jak teraz wszystkiego czego lubię nie mogę jeśćTwoje klimaty- mamy iść się najeść
Ja i bez picia sikanie mam często odkąd pamiętam, oczywiście najczęściej mi się chce poza domem, jak nie ma toalet. Nadreaktywny pęcherz, taka sytuacja .Ja sikam tez często ale dlatego ze pije duzo wody prawie 3l dziennie
Mój stary właśnie zaraz sobie jedzie na obiad ze starymi znajomymi, ja sama zostaję na wsi, dawno tak nie było.Noo my ze starym tez często wychodziliśmy na weekend się odchamić , ale co mi z tego jak teraz wszystkiego czego lubię nie mogę jeść
Kiedyś sobie to odbije
Dziekuje, mam nadziejeZnam to . Zarówno jeśli chodzi o słownik, jak i biel. Szkoda, że moje koszulki nie są tak białe jak te cholerne testy .
Jeszcze wysikasz, za wcześnie dzisiaj (ale Ty to wiesz).
DziękujęTo bawcie się dobrze!
Na pewnoNoo my ze starym tez często wychodziliśmy na weekend się odchamić , ale co mi z tego jak teraz wszystkiego czego lubię nie mogę jeść
Kiedyś sobie to odbije
Ja nie lubię sikać w miejscach publicznych , zawsze jak coś to szukałam gdzieś krzaczkówJa i bez picia sikanie mam często odkąd pamiętam, oczywiście najczęściej mi się chce poza domem, jak nie ma toalet. Nadreaktywny pęcherz, taka sytuacja .
Właśnie też sobie zadaję to pytanie ?Gratulacje dziewczyny spokojnej i nudnej ciąży
kiedy w końcu my się doczekamy na teście ?
Ech , wiem co czujesz , ja po każdym pozytywnym teście jaki dostałam od swoich koleżanek wyłam jak bóbr i nie mogłam się ogarnąć i zadawałam sobie pytanie : dlaczego ja mam tak ciężkoWłaśnie też sobie zadaję to pytanie ?
Mam dziś tak trudny emocjonalny dzień..
Co chwilę płaczę i nie mogę się do kupy zebrać.