reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Znam to 🤣. Zarówno jeśli chodzi o słownik, jak i biel. Szkoda, że moje koszulki nie są tak białe jak te cholerne testy 😋.
Jeszcze wysikasz, za wcześnie dzisiaj (ale Ty to wiesz;)).
Dziekuje, mam nadzieje 😘
To bawcie się dobrze!
Dziękuję 😘
Noo my ze starym tez często wychodziliśmy na weekend się odchamić , ale co mi z tego jak teraz wszystkiego czego lubię nie mogę jeść 🤷‍♀️
Kiedyś sobie to odbije ❤️
Na pewno ✊✊😘

Gratulacje dziewczyny 🥰 spokojnej i nudnej ciąży ❤️

kiedy w końcu my się doczekamy ⏸️ na teście ? 🧐

Angry New York GIF
Właśnie też sobie zadaję to pytanie ?
Mam dziś tak trudny emocjonalny dzień..
Co chwilę płaczę i nie mogę się do kupy zebrać.

reklama
Właśnie też sobie zadaję to pytanie ?
Mam dziś tak trudny emocjonalny dzień..
Co chwilę płaczę i nie mogę się do kupy zebrać.
Ech , wiem co czujesz , ja po każdym pozytywnym teście jaki dostałam od swoich koleżanek wyłam jak bóbr i nie mogłam się ogarnąć i zadawałam sobie pytanie : dlaczego ja mam tak ciężko 😓
Ale wierze , że do każdej z Nas w końcu się los uśmiechnie i zobaczymy te ⏸️ kreseczki ❤️
Po każdej burzy nawet tej najgorszej wstaje słoneczko
Głowa do góry , popraw koronę i jedziesz dalej 🥰
Kup sobie alko zrob relaksacyjna kąpiel , odpręż się . Powinno być trochę lepiej
Przytulam mocno 🥰🥰

Do góry