Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak się to robi? Ja nadal wypieram tę opcję, chociaż racjonalnie zdaję sobie sprawę, że tak może po prostu być.niestety. Nie każdemu człowiekowi, który chce będzie dane zostać rodzicem. Ja na szczęście już się z tym pogodziłam.
jak co miesiąc przez lata oglądasz biały test, to dociera do Ciebie...Jak się to robi? Ja nadal wypieram tę opcję, chociaż racjonalnie zdaję sobie sprawę, że tak może po prostu być.
Zostaniemy na staraczkach do zasranej
Noo proszę się tam ostro seksić!ale miałam wyrzut płodnego gluta stary na drzemce, ale jak się obudzi to siadam
narazie Stary chrapie xDNoo proszę się tam ostro seksić!
Ah sobie wybrał pore, budź go powiedz, że dziewczyny z forum kazały się seksićnarazie Stary chrapie xD
Ech…nie będę pocieszać, bo wiem, że nie lubisz, ja zresztą też.jak co miesiąc przez lata oglądasz biały test, to dociera do Ciebie...
Mnie jakaś chuć dopadła, zabawiłam się z masażerem, od razu lepiej .narazie Stary chrapie xD
no jakby... jest jak jest, czyli chujowo (na tej płaszczyźnie) i raczej nie ma po co pocieszać. Bo jest chujowo i nie ma co sie oszukiwaćEch…nie będę pocieszać, bo wiem, że nie lubisz, ja zresztą też.