reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
no jakby... jest jak jest, czyli chujowo (na tej płaszczyźnie) i raczej nie ma po co pocieszać. Bo jest chujowo i nie ma co sie oszukiwać
Wiesz, ja w takich sytuacjach staram sobie wypunktowywać co jest dobrze w moim życiu… a jest tego sporo. W kolejce po dobre geny (jebana mutacja) i zdrowie chyba stałam w chooyowej kolejce. Taaa, wiem, inni mają gorzej, zdaję sobie sprawę, ale … No ja oddałabym sporo z tego swojego dobrego życia żeby mieć to czego naprawdę pragnę, czyli rodzinę i brak ciągłego lęku o zdrowie najbliższych mi osób.

Bo szczerze to człowiek nie wie jakimi słowami pocieszyć i co wogole powiedzieć taka prawda
Ciężko pocieszać taka prawda, a nawet nie tego się oczekuje bo to nic nie zmienia. Ja nie chce pocieszać i mówić farmazonów bo sama tego nie lubię xja poprostu szczerze zarażam trzymam kciuki i bardzo bym chciała tu wysyp kreseczek 💚🍀

Wiesz, ja w takich sytuacjach staram sobie wypunktowywać co jest dobrze w moim życiu… a jest tego sporo. W kolejce po dobre geny (jebana mutacja) i zdrowie chyba stałam w chooyowej kolejce. Taaa, wiem, inni mają gorzej, zdaję sobie sprawę, ale … No ja oddałabym sporo z tego swojego dobrego życia żeby mieć to czego naprawdę pragnę, czyli rodzinę i brak ciągłego lęku o zdrowie najbliższych mi osób.
Ale wiesz co, ja nie muszę sobie tłumaczyć, bo wiem, że mam dobre życie :) ja też żyję jakoś mega tymi staraniami, roię dużo różnych innych rzeczy.

Ale wiesz co, ja nie muszę sobie tłumaczyć, bo wiem, że mam dobre życie :) ja też żyję jakoś mega tymi staraniami, roię dużo różnych innych rzeczy.
Ja też, i myślę, że to mi pozwala nie zwariować. Miałam na myśli to, że nie można mieć wszystkiego, czasem trudno się z tym pogodzić, ale cóż… takie życie i trzeba próbować z niego wycisnąć co się da 🙂.

reklama
Ja też, i myślę, że to mi pozwala nie zwariować. Miałam na myśli to, że nie można mieć wszystkiego, czasem trudno się z tym pogodzić, ale cóż… takie życie i trzeba próbować z niego wycisnąć co się da 🙂.
ja już dawno się pogodziłam z tym, że życie nie jest sprawiedliwe, żadna karma nie wraca, a ktoś kto jest chujem może mieć wspaniałe życie.

Do góry