Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z tego co kojarzę to niepokalanek gdzieś czytałam, że cały czas przez jakiś okres piły dziewczyny, ale niech mądrzejsze wypowiedzą się.A mam pytanie . Nawet dwa
Czy niepokalanek ostawia się po owulce ? Wiem ze wiesiołka tak
I od kiedy do kiedy jecie ananasa?
Tylko właśnie nie wiem czy ja mogę go jeść ale chyba nie zaszkodzi miZ tego co kojarzę to niepokalanek gdzieś czytałam, że cały czas przez jakiś okres piły dziewczyny, ale niech mądrzejsze wypowiedzą się.
A ananasa po owulacji dziewczyny jedzą na zagnieżdżenie.
Jeśli jesteś uczulona to może zaszkodzić.Tylko właśnie nie wiem czy ja mogę go jeść ale chyba nie zaszkodzi mi
Czy mrożony może być ?
Chodzi o dokładnie o bromelie więc albo ananas i chodzi głównie o ten twardy środek, których właśnie w puszkach nie ma, albo właśnie tabletki.Tylko właśnie nie wiem czy ja mogę go jeść ale chyba nie zaszkodzi mi
Czy mrożony może być ?
Tylko, że chyba ten z puszki też jest już na tyle przetworzony, że niewiele da. To chyba lepiej brać wtedy suple.Chodzi o dokładnie o bromelie więc albo ananas i chodzi głównie o ten twardy środek, których właśnie w puszkach nie ma, albo właśnie tabletki.
Ja ledwo wstałam dzisiaj, a raptem trzydniowy tydzień pracy akurat….Jak dobrze, że dziś piątek jutro się w końcu wyspie
Mam to samo dlatego rano napisałam miłego dnia , taka afirmacjaJa ledwo wstałam dzisiaj, a raptem trzydniowy tydzień pracy akurat….
Ale mam choooyowy nastrój, zupełnie nie jak na piątek.
Ja robiłam porządki i znalazłam w zamrażarce mrożony taki w opakowaniu i pytam z ciekawości czy może byćTylko, że chyba ten z puszki też jest już na tyle przetworzony, że niewiele da. To chyba lepiej brać wtedy suple.