reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Dziewczyny nie wiem ja już tyle razy miałam jakiś w głowie cienie podkreślam w głowie bo mój mąż niczego nie widział że nawet nie wiem jak do tego podejść …bardziej chyba ufam waszym oczom.. Na tamtym teście z rana nic nie ma więc nie wiem co ja tam widziałam no przez chwilę jakąś coś było może nie wiem…
Robisz betę ?
Działa? Może kiedyś wypróbuję😋.
No słabo jak na tą chwilę 🫣 ale ja mam trudny okres teraz , jestem w trakcie kolejnej rekrutacji i się mega stresuje bo w poniedziałek mam drugi etap , dodatkowo jakiś ból mi wszedł w prawy łokieć i nie mogę się go pozbyć , no i nie mam pojęcia czy dobrze wróżę sobie owulację i stresuje mnie czy zdążę zrobić tego proga w środę ( ubzdurałam sobie że to będzie 7dpo 🙈). No i dziś jeszcze bardziej nie chce mi się pracować niż wczoraj , o losie !

Hej dziewczyny 😘 masakra jakas ,drugi dzień pod rząd zaspalam ..nie wiem kurde jak ,pierwszy raz od 10 lat .. przebudzilam się ,wyłączyłam budziki i siedziałam na tel i zasnęłam ..ostatni raz to chyba w szkole mi się na lekcje zaspało .. oczywiście stres rano i nie dałam rady ..będę biegła jutro na betę ..

Hej dziewczyny 😘 masakra jakas ,drugi dzień pod rząd zaspalam ..nie wiem kurde jak ,pierwszy raz od 10 lat .. przebudzilam się ,wyłączyłam budziki i siedziałam na tel i zasnęłam ..ostatni raz to chyba w szkole mi się na lekcje zaspało .. oczywiście stres rano i nie dałam rady ..będę biegła jutro na betę ..
Czyli nawet nie osikałaś żadnego testu ? 🥺

Robisz betę ?

No słabo jak na tą chwilę 🫣 ale ja mam trudny okres teraz , jestem w trakcie kolejnej rekrutacji i się mega stresuje bo w poniedziałek mam drugi etap , dodatkowo jakiś ból mi wszedł w prawy łokieć i nie mogę się go pozbyć , no i nie mam pojęcia czy dobrze wróżę sobie owulację i stresuje mnie czy zdążę zrobić tego proga w środę ( ubzdurałam sobie że to będzie 7dpo 🙈). No i dziś jeszcze bardziej nie chce mi się pracować niż wczoraj , o losie !
Kochana trzymam kciuki za rekrutację, daj znać w poniedziałek jak poszło 💚🍀. Zrób 7dpo jak nie dasz radę to 6 czy 8dpo też jest okej 💚. Niech mija Ci szybko ten dzień 💚💚. Mi też bardzo się nie chce, a zapowiada się intesywnie, bo calle, egzaminy osoby która szkoliłam itd. 😅

Tłumacze sobie ze tak miało być bo przynajmniej przyrost zobacze w poniedziałek ale kurde …akurat dziś ..jutro przed uczelnia jadę do labka ,na całe szczęście mój mąż juz bedzie to mnie obudzi
haha. Podziwiam. Ja jak mam cos załatwić z rana to zawsze wstaje przed budzikiem. A po pozytywnym teście jakbym miała zrobic bete to pewnie nie mogłabym w ogóle spać i byłabym pierwsza w kolejce do pobrania 🤣

Robisz betę ?

To jest to co mówiłam. Pierwsza rozmowa/ oferta była beznadziejna to ta pewnie okaże się super. Będę trzymać kciuki 🤞

reklama
Do góry