reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

No jest właśnie szara dlatego się nie nakręcam tylko czekam i rano zrobie ale ten drugi pink o czułości 25 ten płytkowy ..nie wiem jakby miało coś być to już by pokazało skoro dzisiaj na dziesiątce pokazuje to raczej rano by już coś wyszlo ..no ale mówię mi się też już zdarzały różne rzeczy z pinkami więc podchodzę do tego na chłodno
o nie, pink kasetowy to najgorsze góvvno. Strasznie słabo się wybrawia

reklama
Dziewczyny nie wiem ja już tyle razy miałam jakiś w głowie cienie podkreślam w głowie bo mój mąż niczego nie widział że nawet nie wiem jak do tego podejść …bardziej chyba ufam waszym oczom.. Na tamtym teście z rana nic nie ma więc nie wiem co ja tam widziałam no przez chwilę jakąś coś było może nie wiem…
Ja coś tam widzę 🤩. Pod różowy kolor podchodzi?

1400zl na dietetyka miesiecznie🙄?? To chyba od razu z jedzeniem się stamtąd wychodzi 😆

Seks na pralce nie zaszkodzi, proszę korzystać 🤣
Haha u mnie suszarka na pralce to się już nie zmieścimy tam na górze :D
Kuchnia vikinga, mam opcje thermo bo ona jedyna ma wybór dowolnego dania ze wszystkich dostępnych diet, 1500kcal, bo mam otyłość 1 stopnia 🤷🏻‍♀️ z początkiem roku był jakiś kod rabatowy ze wychodziło chyba 800 z groszami :) ale już się skończył i teraz mąż znalazł jakiś inny kodzik, zapłaciliśmy właśnie +/- tysiąc zł, byłoby jeszcze taniej gdyby nie ta opcja wymiany posiłków :) ogólnie naprawdę ją polecam, bo dania są bardzo dobre, a ja nie zadowolę się byle czym 😛 a oszczędność czasu jest kosmiczna.
Oo fajna sprawa. Dobrze wiedzieć :d ja byłam kilka razy na pudełkach ale w sumie bez efektów, teraz na metmorfinie waga drgnęła ale średnio pilnuję diety. Może na pudełkach by ruszyła bardziej ale to do przemyślenia, muszę gotować i tak dla dziecka to w sumie czasu by mi nie oszczędziło :p

Już wariuje zrobiłam ten na jutro ,biegam po domu i w każdym pokoju oglądam kreskę

Załączniki

• IMG_3146.jpeg
    IMG_3146.jpeg
    114,1 KB · Wyświetleń: 131
reklama
Do góry