reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
dopiero skończyłam Was nadrabiać 😅 ale coś czuję że zaraz do łóżeczka zawędruje. Ciężki dzień miałam, pms miesza się z przygnębieniem i myślami że nie pójdzie łatwo... Zamówiłam zapas testów owulacyjnych i ciążowych, zapewne zapas się przyda.
Ja dziś nadrabiam te kilka dni 🙈100 stron przede mną😂😂😂

Jeśli teraz już jest to może coś się po prostu oczyściło. Jak reszta będzie w porządku to dobrze, ale jak coś Cię zaniepokoi to skonsultuj się z lekarzem. Pytałam o to, bo ja z reguły okresy mam raczej skąpe a czasem wypadają ze mnie, dosłownie, kawałki tkanki 😒😒😒

Rany ja tez tak mam, ciągle chodzę głodna ale na nic nie mam apetytu 😒😒 czuję głód ale jak mam coś zjeść to mi się odechciewa. Jem bo musze ale bez przyjemności. Może to ten glucophage xr tak na mnie działa 🙄
Napisałaś o tym ja ja i Cię dopadnie WIELKI GŁÓD....
Od 17.30 pochłaniam tosty z serkiem topionym - wieki tego nie jadłam - z parówką i serem żółtym 😛😜😝😋😋😋
Miałam się ważyć jutro i nie - tego jednak nie zrobię 🤣🤣🤣

reklama
Do góry