reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
dopiero skończyłam Was nadrabiać 😅 ale coś czuję że zaraz do łóżeczka zawędruje. Ciężki dzień miałam, pms miesza się z przygnębieniem i myślami że nie pójdzie łatwo... Zamówiłam zapas testów owulacyjnych i ciążowych, zapewne zapas się przyda.
Ja dziś nadrabiam te kilka dni 🙈100 stron przede mną😂😂😂

Jeśli teraz już jest to może coś się po prostu oczyściło. Jak reszta będzie w porządku to dobrze, ale jak coś Cię zaniepokoi to skonsultuj się z lekarzem. Pytałam o to, bo ja z reguły okresy mam raczej skąpe a czasem wypadają ze mnie, dosłownie, kawałki tkanki 😒😒😒

Rany ja tez tak mam, ciągle chodzę głodna ale na nic nie mam apetytu 😒😒 czuję głód ale jak mam coś zjeść to mi się odechciewa. Jem bo musze ale bez przyjemności. Może to ten glucophage xr tak na mnie działa 🙄
Napisałaś o tym ja ja i Cię dopadnie WIELKI GŁÓD....
Od 17.30 pochłaniam tosty z serkiem topionym - wieki tego nie jadłam - z parówką i serem żółtym 😛😜😝😋😋😋
Miałam się ważyć jutro i nie - tego jednak nie zrobię 🤣🤣🤣

reklama
Do góry