Calineczka92
Fanka BB :)
Też widzę, idź na betę!Już wariuje zrobiłam ten na jutro ,biegam po domu i w każdym pokoju oglądam kreskę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też widzę, idź na betę!Już wariuje zrobiłam ten na jutro ,biegam po domu i w każdym pokoju oglądam kreskę
ja nie zmieniłam ,Koka to imię mojego psa .. nie wiem dlaczego mam taki nick nagleMam apel o zaprzestanie zmian nicków!
Juz nie wiem kto kim jest
Super, czekam na informacje, trzymam kciukidziekuje tak pójdę jutro i zobaczymy co to będzie ..
spoko, ja mam taki sam zamiarPośmiejcie się ja dziś sikłam sobie przed chwilą żeby mieć pamiątkowy mocniejszy test, a skoro mi zostały , to co sobie żałować . To już psychiczne , ale ja nigdy do normalnych nie należałam
Ja dziś nadrabiam te kilka dni 100 stron przede mnądopiero skończyłam Was nadrabiać ale coś czuję że zaraz do łóżeczka zawędruje. Ciężki dzień miałam, pms miesza się z przygnębieniem i myślami że nie pójdzie łatwo... Zamówiłam zapas testów owulacyjnych i ciążowych, zapewne zapas się przyda.
wiem właśnie muszę ,dziekuje jesteście kochaneTeraz to już musisz myśleć pozytywnie wszystko się jakos ułoży
Napisałaś o tym ja ja i Cię dopadnie WIELKI GŁÓD....Jeśli teraz już jest to może coś się po prostu oczyściło. Jak reszta będzie w porządku to dobrze, ale jak coś Cię zaniepokoi to skonsultuj się z lekarzem. Pytałam o to, bo ja z reguły okresy mam raczej skąpe a czasem wypadają ze mnie, dosłownie, kawałki tkanki
Rany ja tez tak mam, ciągle chodzę głodna ale na nic nie mam apetytu czuję głód ale jak mam coś zjeść to mi się odechciewa. Jem bo musze ale bez przyjemności. Może to ten glucophage xr tak na mnie działa
Gratuluje kochana! Trzymam mocno kciuki! <3wiem właśnie muszę ,dziekuje jesteście kochane