Piękna Koka
Fanka BB :)
dziekuje tak pójdę jutro i zobaczymy co to będzie ..jeeeeej! Gratulacje! No to jutro beta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziekuje tak pójdę jutro i zobaczymy co to będzie ..jeeeeej! Gratulacje! No to jutro beta
widać kreskęJuż wariuje zrobiłam ten na jutro ,biegam po domu i w każdym pokoju oglądam kreskę
tak ,ide ide,mam nadzieje ze dam rade przed pracaidziesz jutro na bete?
Koniecznie przed praca ! My tutaj będziemy czekać na wyniki !tak ,ide ide,mam nadzieje ze dam rade przed praca
to będziemy czekać na pozytywne wieścitak ,ide ide,mam nadzieje ze dam rade przed praca
jeszcze żeby z tej kreski się zdrowy dzidziuś urodził pierwsze co zapisuje się do psychologa bo mam tak zjechana psychikę po ostatnim ze ja nawet się nie ciesze tylko mam w głowie kongo ..Tez chce taką kreskę na teście ! Muszę chyba zacząć jakieś szamańskie rytuały odprawiać
Jakbym miała gotować dla męża czy dziecka osobno to na pewno bym się nie zdecydowała, bo to wtedy bez sensumuszę gotować i tak dla dziecka to w sumie czasu by mi nie oszczędziło
Teraz to już musisz myśleć pozytywnie wszystko się jakos ułożyjeszcze żeby z tej kreski się zdrowy dzidziuś urodził pierwsze co zapisuje się do psychologa bo mam tak zjechana psychikę po ostatnim ze ja nawet się nie ciesze tylko mam w głowie kongo ..