reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Dziewczyny nie wiem ja już tyle razy miałam jakiś w głowie cienie podkreślam w głowie bo mój mąż niczego nie widział że nawet nie wiem jak do tego podejść …bardziej chyba ufam waszym oczom.. Na tamtym teście z rana nic nie ma więc nie wiem co ja tam widziałam no przez chwilę jakąś coś było może nie wiem…
Jest tutaj kreska. Moja koleżanka tez miała na pinku szara i jest w ciąży . Także betę trzeba zrobić albo kupić inny test.
Jak nigdy u siebie nawet takiej kreski nie zobaczyłam , ale jakby była to już dawno bym leciała po następny test albo do jakiegoś labu na betę 😂

No jest właśnie szara dlatego się nie nakręcam tylko czekam i rano zrobie ale ten drugi pink o czułości 25 ten płytkowy ..nie wiem jakby miało coś być to już by pokazało skoro dzisiaj na dziesiątce pokazuje to raczej rano by już coś wyszlo ..no ale mówię mi się też już zdarzały różne rzeczy z pinkami więc podchodzę do tego na chłodno

Ta moja była spoko, kontakt dobry i sprawiała wrażenie, ze zna się na rzeczy, ale powiedziałam wprost, ze będziemy podchodzić do ivf i wydawanie raz w mcu 1400zl na dietetyka plus zakupy spożywcze plus dojazdy 200km to dla mnie teraz za duży wydatek, wole te pieniądze teraz odłożyć na kupkę. Katering wychodzi mnie ok tysiąc złotych na m-c i mam wszystko w nosie, jestem w sklepie raz w tygodniu po warzywa za 30zl :) a za chwile wrócimy do normalności i po prostu będę kontynuować tamte zalecenia póki nie osiągnę zamierzonego celu lub zajdę w ciąże 😀
1400zl na dietetyka miesiecznie🙄?? To chyba od razu z jedzeniem się stamtąd wychodzi 😆
A jak przecieka to już tak na maksa jest potop czy bardziej jak tampon, nadmiarowe kropelki wyciekają? Kurde mam właśnie okres, może spróbuję :D a w nocy jakoś bokiem nie wylatuje? Czy na noc nie używasz?

Oo nie lubię tych testów, oszukały mnie raz, widziałam kiedyś na FB że innej dziewczynie też tak zrobiły. Ale trzymam kciuki żeby Ciebie lepiej potraktowały :D

O rany a ja myślałam czy chodzi że przy okresie trzeba prać, czy może seksy na pralce uprawiać haha :D nawet miałam pytać ale zapominałam :D

Jest opcja na górze "przejdź do nowych" czy jakoś tak :d
Seks na pralce nie zaszkodzi, proszę korzystać 🤣

reklama
Catering za tysiaka? Gdzie to i ile kcal? :)
Kuchnia vikinga, mam opcje thermo bo ona jedyna ma wybór dowolnego dania ze wszystkich dostępnych diet, 1500kcal, bo mam otyłość 1 stopnia 🤷🏻‍♀️ z początkiem roku był jakiś kod rabatowy ze wychodziło chyba 800 z groszami :) ale już się skończył i teraz mąż znalazł jakiś inny kodzik, zapłaciliśmy właśnie +/- tysiąc zł, byłoby jeszcze taniej gdyby nie ta opcja wymiany posiłków :) ogólnie naprawdę ją polecam, bo dania są bardzo dobre, a ja nie zadowolę się byle czym 😛 a oszczędność czasu jest kosmiczna.

Do góry