reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
No więc tak !
Zrobilam badanie krwi, kupilam pinka w aptece, zrobiłam test po około 2 h i wyszedł negatywny. Stąd też nie spodziewałam się cudów, no i BETA NEGATYWNA <0.1 . Bardzo ciekawi mnie prog, nie ma go jeszcze, dam znać jaki poziom. No więc wychodzi na to ze jestem 5 dni po, a test jak test, czasami skłamie.

No więc tak !
Zrobilam badanie krwi, kupilam pinka w aptece, zrobiłam test po około 2 h i wyszedł negatywny. Stąd też nie spodziewałam się cudów, no i BETA NEGATYWNA <0.1 . Bardzo ciekawi mnie prog, nie ma go jeszcze, dam znać jaki poziom. No więc wychodzi na to ze jestem 5 dni po, a test jak test, czasami skłamie.
Kup sobie pinki na następny cykl 🙈

Super. A może dobrze, oczyścisz się ładnie i może ten cykl będzie za to ładny, oby 💚🍀
Szczerze to ja zaczęłam się nawet cieszyć z tego niespodziewanego okresu, dla mnie to jakiś tam promyk nadziei, że może jednak mój organizm zaczyna wracać do normy...Oczywiście nie spodziewam się raczej naturalnej owu, ale na cło już w tym cyklu nie wskoczę to może wezmę się przez ten miesiąc za samodzielną obserwację....

Kup sobie pinki na następny cykl 🙈
Zebys wiedziala, na tych paskowych cudawianki... easy home, baby plan, facelle....więcej ich nie zamawiam... powinni pinki paskowe wyprodukować🤣
Z pozytywnych rzeczy - jem herbatniki czekoladowe ...i poseksiliśmy się z mężem czyli GIT

reklama
Do góry