reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
A ja dzisiaj idę na panieński .
Nie taki typowy że impreza z masa alkoholu i zbreźnymi rzeczami tylko :
Obiad bo będą same matki karmiące i w dodatku 2 w ciąży w tym przyszła panna młoda No i ja 🤦‍♀️ miałam nie iść bo będę się czuła tam dość niezręcznie ale panna młoda była na moim panieńskim mimo ciąży i dotrwała do końca nawet z noclegiem ( teraz jest w 2 ciąży ). Znamy się tam wszystkie od dzieciństwa. Może nie będzie tak źle ? Ech
Kochana trzymaj się, oby panieński jednak przybrał trochę klimat panieńskiego 💚🍀

Z dobrych rzeczy dzisiaj to zaliczyłam trzonowanie 🥰 a wieczorem z mężem będziemy grać na playstion
Super 😍 u nas narazie życie seksualne osłabło , od kilku dni nic, jakieś zmęczenie nas dopadło 😅 ja z moim prawie co wieczór w fife na Xboxie gram i nawet zdarza mi się z nim wygrywac na co mój stwierdził że za dobrze mnie wyszkolił😂
Próbuje Was na bieżąco czytac, chyba większość nadrobiłam 😅 dzisiaj mam dzień sprzątania, głośna muzyka i ogarniam zaległosci na chacie a przez to chociaż trochę głowę wyłączyłam. Miłego dzionka dziewczyny 😊

🥺🥺🥺 a jak się czujesz?
IMG_20230118_200814.jpg

Ogólnie to chciałabym, żeby już przyszedł ten okres i żeby można było normalnie żyć na nowo, bo takie życie w zawieszeniu to jest chujnia

To ja jeszcze wspomnę, że 15 października jest dzień dziecka utraconego.
I nie wiem skąd pochodzisz, ale na wielu cmentarzach są dla rodziców takich dzieci pomniki gdzie można postawić znicz.
Tu robiący na mnie największe wrażenie na Cmentarz Osobowicki we Wrocławiu

Zobacz załącznik 1487154
Poryczalam się przez ten pomnik 😔

reklama
Do góry