reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Im dluzej patrzę na ten test, tym glupiej się czuję, że te pierwsze kilka minut człowiek tak bardzo wierzy.

Najlepsza reakcja mojego męża:
Wstał, przetarł oczy, machnęlam mu test przed oczy i pytam :
"Co widzisz?"
On na to:
"No i co ta druga kreska oznacza?"

Popatrzyłam na niego i pomyślałam, gó.....o 🙆‍♀️🤦‍♀️
za wiarę i nadzieję nigdy się człowiek nie powinien wstydzić, czuć głupio etc. Nieważne który jesteś dpo, masz na tym teście coś, co sprawiło, że serce zabiło Ci szybciej.
Uważam, że nieważne jak to się skończy - czegoś się z tej bety dowiesz, do rozwikłania jest zagadka dość wyraźnych cieni na tylu testach, że aż niemożliwe, żeby wszystkie były wadliwe. Ja miewam jakieś prześwity, jakieś cienie przy ogromnym wpatrywaniu się, ale bardzo daleko im do Twoich, które na zdjęciu o obniżonej przez wrzucenie tutaj jakości są tak widoczne.

reklama
przykro mi :( u mnie też biało
Sad Best Friends GIF by Lisa Vertudaches

Beta 14,2 prog 13,56, tsh 0,83
Super 😍 duuzo kciuków 🤞🤞🤞
Wstałam, na dworze biało od śniegu, i na moim teście też:
Zobacz załącznik 1487060
😔
I Love You Hug GIF by Chubbiverse

Kupiłam sobie badanie online, postaram się do 11 dojechać do labu. Czuję, ze się rozczaruje, chyba, ze zapłodnienie nastąpiło 15.01 w dniu piku wtedy dziś bylby 7 dzień... tamte cienie z 2 ostatnich dni były szarawe, ledwo widoczne, dzisiaj widać bardzo jasną kreseczkę, nie ufam oczom po tylu cyklach ale wydaje się lekki róż, pokażę mezowi gdy wstanie, zobaczę co on mi powie. Jak wroci z treningu grupowego, pojedziemy i moze wieczorem będzie juz wynik. W sumie proga i tak miałam badac, a mozna od 5 do 7 dni po, więc dzis jest ok.
3mam kciuki :*

Ja to dzisiaj chyba wszystkich w domu rozniosę🤬 jak mnie dziś wszystko wkurza raz mnie nosi a za chwilę płakać mi się chce zapewnie znowu nic z tego 😭 normalnie hustawka nastrojów do tego podbrzusze pobolewa krzyż tak samo ciągnie mnie w pachwinach normalnie jakbym zaraz @ miała dostać 🥺

Dziewczyny, polećcie mi jakies owulaki, DL mi się nie sprawdziły, bardzo długo mi się wybarwiaja. Skoro wróciły mi owulki to może i testy zaczną wychodzić, a po tym jak w poprzednim cyklu lekarz stwierdził przejrzaly pecherzyk i torbiel a wczoraj na usg (w 8 dniu nowego cyklu) miałam ciałko żółte i płyn w zatoce douglasa to już nikomu za męski członek nie wierze 😳😳🤬

reklama
Ja to dzisiaj chyba wszystkich w domu rozniosę🤬 jak mnie dziś wszystko wkurza raz mnie nosi a za chwilę płakać mi się chce zapewnie znowu nic z tego 😭 normalnie hustawka nastrojów do tego podbrzusze pobolewa krzyż tak samo ciągnie mnie w pachwinach normalnie jakbym zaraz @ miała dostać 🥺
Ja dzis też mam nastrój pmsowy i brzuch już boli na @

Do góry