królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Właśnie rozważam, to mocno... a z drugiej strony rozsądek- niby kiedy ta owulacja miałaby byc, skoro premom ustala dziś 5 dni po ?A nie możesz dzisiaj skoczyć na betę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie rozważam, to mocno... a z drugiej strony rozsądek- niby kiedy ta owulacja miałaby byc, skoro premom ustala dziś 5 dni po ?A nie możesz dzisiaj skoczyć na betę?
myślę że już żadna z nas nie jest w stanie napisać niczego odkrywczego: proszę idź na betę i sprawdź, czy coś wyjdzie. Jeżeli nie wyjdzie, to może korzystasz z testów niezgodnie z instrukcją. Jeżeli wyjdzie i przyrośnie - poskaczemy z radości i będziemy pić Twoje zdrowie. A jeżeli będzie i nie przyrośnie, a będzie się utrzymywać na stałym poziomie to będziesz mogła pójść do lekarza, który sprawdzi, czy nie jest to spowodowane czymś, co wymaga leczenia. Naprawdę trudno jest uznać, że tyle testów, kolejny cykl, pokazuje Ci takie fałszywe kreski przez to, że są wadliwe. Proszę idź na tę betę i sytuacja będzie chodź odrobinę jaśniejszaDobra dziewczyny!
Co się odpitala tu? Przecież za wcześnie na na test ...
@ 3.02...... czy to znowu jakiś fejkowy test
Chyba zrobie w poniedziałek badanie, jak się wzmocni, to, co widzę i nie zniknie
No przeciez wyniki są super elo - ciesz się już troszeczkę. Norma proga w 1 trymestrze zaczyna sie od 11, wieczorem moglby byc juz 18 nawet.... uwazam, ze wyniki są obiecujące i pozytywne... czekamy na przyrostyBeta 14,2 prog 13,56, tsh 0,83
ok dziękuje niepłodna głowa dalej swoje. Dobrego weekendu Wam życzę! Ja właśnie wyjrzałam przez okno i w centralnej Polsce - śnieg Niech II kreski się posypią jak ten biały proszek z niebaNo przeciez wyniki są super elo - ciesz się już troszeczkę. Norma proga w 1 trymestrze zaczyna sie od 11, wieczorem moglby byc juz 18 nawet.... uwazam, ze wyniki są obiecujące i pozytywne... czekamy na przyrosty
Trzymam kciuki aby beta ładnie przyrastałaBeta 14,2 prog 13,56, tsh 0,83
U nas biało, pięknie, kocham taką zimę.Ten puch i klimat🌨❄ chyba ubiorę od nowa choinkeok dziękuje niepłodna głowa dalej swoje. Dobrego weekendu Wam życzę! Ja właśnie wyjrzałam przez okno i w centralnej Polsce - śnieg Niech II kreski się posypią jak ten biały proszek z nieba
po cichutku gratuluję i trzymam kciukiBeta 14,2 prog 13,56, tsh 0,83
super mi wygląda raczej na to, że jesteś 4dpo, ale czy możesz pokazać więcej wykresu? Żeby było widać cały cykl?Kupiłam sobie badanie online, postaram się do 11 dojechać do labu. Czuję, ze się rozczaruje, chyba, ze zapłodnienie nastąpiło 15.01 w dniu piku wtedy dziś bylby 7 dzień... tamte cienie z 2 ostatnich dni były szarawe, ledwo widoczne, dzisiaj widać bardzo jasną kreseczkę, nie ufam oczom po tylu cyklach ale wydaje się lekki róż, pokażę mezowi gdy wstanie, zobaczę co on mi powie. Jak wroci z treningu grupowego, pojedziemy i moze wieczorem będzie juz wynik. W sumie proga i tak miałam badac, a mozna od 5 do 7 dni po, więc dzis jest ok.
kochana a powiedz mi co sprawiło, że po 4 latach się udało?ok dziękuje niepłodna głowa dalej swoje. Dobrego weekendu Wam życzę! Ja właśnie wyjrzałam przez okno i w centralnej Polsce - śnieg Niech II kreski się posypią jak ten biały proszek z nieba