reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Ludzie bywają podli niektórzy z natury taka prawda. Mi pseudo przyjaciółka powiedziała sory nie dam rady Cię wspierać bo mam swoje problemy, ale ja to robiąc gdzie padały teksty ze inaczej jakby dziecka nie było, a ja nie mogąca zajść, potrafiłam porozmawiać, postawić się w jej sytuacji, a w sumie ja przecież świetnie radzę sobie z emocjami to i teraz dam radę, druga złote rady wysłuchane i rady odpuść, a nie wiedzą co jeszcze przed nimi 🤷‍♀️. A ja też mam czasami ciężej wspierać kogoś jak mi jest źle, ale uważam, że powinno się i zarażać pozytywna energia i wystarczy czasami zwykła rozmowa😊. Kochane miłego dnia 💚💚💚, spróbuję potem nadrobić 😁

reklama
Dziewczyny, polećcie mi jakies owulaki, DL mi się nie sprawdziły, bardzo długo mi się wybarwiaja. Skoro wróciły mi owulki to może i testy zaczną wychodzić, a po tym jak w poprzednim cyklu lekarz stwierdził przejrzaly pecherzyk i torbiel a wczoraj na usg (w 8 dniu nowego cyklu) miałam ciałko żółte i płyn w zatoce douglasa to już nikomu za męski członek nie wierze 😳😳🤬
Dziewczyny polecały zestawy z Amazona Babyplan owulaki razem z hcg 🙂

Ludzie bywają podli niektórzy z natury taka prawda. Mi pseudo przyjaciółka powiedziała sory nie dam rady Cię wspierać bo mam swoje problemy, ale ja to robiąc gdzie padały teksty ze inaczej jakby dziecka nie było, a ja nie mogąca zajść, potrafiłam porozmawiać, postawić się w jej sytuacji, a w sumie ja przecież świetnie radzę sobie z emocjami to i teraz dam radę, druga złote rady wysłuchane i rady odpuść, a nie wiedzą co jeszcze przed nimi 🤷‍♀️. A ja też mam czasami ciężej wspierać kogoś jak mi jest źle, ale uważam, że powinno się i zarażać pozytywna energia i wystarczy czasami zwykła rozmowa😊. Kochane miłego dnia 💚💚💚, spróbuję potem nadrobić 😁
Ja już to mówiłam, że mam taką koleżankę która naturalnie walczyła o dziecko 3 lata, przeszła stymulacje, 4 inseminacje a na samym końcu in vitro. Udało im się mają córkę. I jak gdzieś tam były rozmowy o staraniach to jej rada było odpuść za bardzo się spinasz. Nie rada poleca badania, klinikę, lekarza. Tylko zlota rada odpuść...
A sama siedzi 3 rok w domu na wychowawczym bo tak się zafiksowała na swoim dziecku

Mi z rana przyszły wyniki bety. W poniedziałek powtórzę, czy przyrasta. Troszkę się martwię progesteronem, bo przed okresem zazwyczaj miałam plamienia i niski prog, teraz tez nie jest jakiś super wysoki… ale patrzeć na betę to chyba super początek. Nie potrafimy się cieszyć z mężem… tak długo czekaliśmy; ze teraz jesteśmy wypruci z emocji i na silnym wyparciu
Trzymam kciuki i daj znać w poniedziałek kochana 💚🍀

reklama
Do góry