reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Ludzie bywają podli niektórzy z natury taka prawda. Mi pseudo przyjaciółka powiedziała sory nie dam rady Cię wspierać bo mam swoje problemy, ale ja to robiąc gdzie padały teksty ze inaczej jakby dziecka nie było, a ja nie mogąca zajść, potrafiłam porozmawiać, postawić się w jej sytuacji, a w sumie ja przecież świetnie radzę sobie z emocjami to i teraz dam radę, druga złote rady wysłuchane i rady odpuść, a nie wiedzą co jeszcze przed nimi 🤷‍♀️. A ja też mam czasami ciężej wspierać kogoś jak mi jest źle, ale uważam, że powinno się i zarażać pozytywna energia i wystarczy czasami zwykła rozmowa😊. Kochane miłego dnia 💚💚💚, spróbuję potem nadrobić 😁

reklama
Dziewczyny, polećcie mi jakies owulaki, DL mi się nie sprawdziły, bardzo długo mi się wybarwiaja. Skoro wróciły mi owulki to może i testy zaczną wychodzić, a po tym jak w poprzednim cyklu lekarz stwierdził przejrzaly pecherzyk i torbiel a wczoraj na usg (w 8 dniu nowego cyklu) miałam ciałko żółte i płyn w zatoce douglasa to już nikomu za męski członek nie wierze 😳😳🤬
Dziewczyny polecały zestawy z Amazona Babyplan owulaki razem z hcg 🙂

Ludzie bywają podli niektórzy z natury taka prawda. Mi pseudo przyjaciółka powiedziała sory nie dam rady Cię wspierać bo mam swoje problemy, ale ja to robiąc gdzie padały teksty ze inaczej jakby dziecka nie było, a ja nie mogąca zajść, potrafiłam porozmawiać, postawić się w jej sytuacji, a w sumie ja przecież świetnie radzę sobie z emocjami to i teraz dam radę, druga złote rady wysłuchane i rady odpuść, a nie wiedzą co jeszcze przed nimi 🤷‍♀️. A ja też mam czasami ciężej wspierać kogoś jak mi jest źle, ale uważam, że powinno się i zarażać pozytywna energia i wystarczy czasami zwykła rozmowa😊. Kochane miłego dnia 💚💚💚, spróbuję potem nadrobić 😁
Ja już to mówiłam, że mam taką koleżankę która naturalnie walczyła o dziecko 3 lata, przeszła stymulacje, 4 inseminacje a na samym końcu in vitro. Udało im się mają córkę. I jak gdzieś tam były rozmowy o staraniach to jej rada było odpuść za bardzo się spinasz. Nie rada poleca badania, klinikę, lekarza. Tylko zlota rada odpuść...
A sama siedzi 3 rok w domu na wychowawczym bo tak się zafiksowała na swoim dziecku

Mi z rana przyszły wyniki bety. W poniedziałek powtórzę, czy przyrasta. Troszkę się martwię progesteronem, bo przed okresem zazwyczaj miałam plamienia i niski prog, teraz tez nie jest jakiś super wysoki… ale patrzeć na betę to chyba super początek. Nie potrafimy się cieszyć z mężem… tak długo czekaliśmy; ze teraz jesteśmy wypruci z emocji i na silnym wyparciu
Trzymam kciuki i daj znać w poniedziałek kochana 💚🍀

reklama
Do góry