CałaJa1984
Zaciekawiona BB
Super. Gratuluję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super. Gratuluję
Jak to mówią, grunt to znaleźć pozytywWiecie co? Może i dobrze, że ten okres przyszedł. Antybiotyku nie dokończę, ale chociaż drina mogę.
Tak pisałam Z tym, że ja przed owu czulam oba jajniki, ale lewy mocniej. I gine potwierdził owu z lewego teraz też pobolewa mnie lewy.@Brownie1992 ty dziś pisałaś o jajniku że cię boli. Ja od paru dni odczuwam prawy a ma lewym ciałko żółte hmmm zagnieżdża się jak nic mówię ci
albo wysikać pozytywJak to mówią, grunt to znaleźć pozytyw
TYKtoś by tak może jeszcze posikał? Coś fajnego wysikal?
albo wysikać pozytyw
No czekam na to u kogoś . Mogłaby jeszcze jakaś znajoma duszyczka siknąć pozytywnie . Bardzo się cieszę, że mamy jedyny dziś pozytywny, ale no nie usatysfakcjonowało mnie to niestety. Więc dawać siki pozytywne . Muszę się na cieszyć chociaż z innych kresek, jak nie mogę własnychKtoś by tak może jeszcze posikał? Coś fajnego wysikal?
naprawdę robię co mogę
a Ty kiedy sikasz?No czekam na to u kogoś . Mogłaby jeszcze jakaś znajoma duszyczka siknąć pozytywnie . Bardzo się cieszę, że mamy jedyny dziś pozytywny, ale no nie usatysfakcjonowało mnie to niestety. Więc dawać siki pozytywne . Muszę się na cieszyć chociaż z innych kresek, jak nie mogę własnych
Jestem wpisana na 26, ale w sumie siknąć mogę 24.a Ty kiedy sikasz?