reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Tak pisałam 🙂 Z tym, że ja przed owu czulam oba jajniki, ale lewy mocniej. I gine potwierdził owu z lewego :) teraz też pobolewa mnie lewy.
Chociaż to może niestrawności a ja sobie wkręcam 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Może to głupie pytanie, ale do kogo się zwrócić jak nie do Was. Od wczoraj tj. 8dc napieprza mnie prawy jajnik. Taki kłujący ból. Mam teraz pierwszy cykl z letrozolem (od 2 do 6 dc), wcześniej raczej nie miałam swoich owulacji, a jeszcze wcześniej byłam na anty (więc się nie liczy), a wcześniej to nie pamiętam co było. To normalne, że boli? Martwi mnie to, że może być hiperstymulacja i jakaś torbiel się zrobiła czy coś...

reklama
Może to głupie pytanie, ale do kogo się zwrócić jak nie do Was. Od wczoraj tj. 8dc napieprza mnie prawy jajnik. Taki kłujący ból. Mam teraz pierwszy cykl z letrozolem (od 2 do 6 dc), wcześniej raczej nie miałam swoich owulacji, a jeszcze wcześniej byłam na anty (więc się nie liczy), a wcześniej to nie pamiętam co było. To normalne, że boli? Martwi mnie to, że może być hiperstymulacja i jakaś torbiel się zrobiła czy coś...
normalne, że boli. W sensie akurat nie wiem czy na stymulacji, ale mnie od dwóch cykli napieprzają jajniki jak głupie przed i po też

Raczej normalne 😊 bynajmniej mnie też bolało.

Ja powiem może jak mam :) Mam naturalne owulacje czuje tak, ze bolą lekko mnie przed około 2 3 dni jajniki. Sam dzień owu jest dość mocno odczuwalny bol, już nie tylko jajników ale tez macicy. Czasem wręcz biorę nospe bo tak boli. I potem stopniowo przechodzi po owu kiedy płyn wycieka do zatoki. Bole zgadzają się z monitoringiem wiec ostatnio nawet przestaje robić owulaki. Ginekolog stwierdził, że wszystko jest ok. Niektóre kobiety mocniej odczuwają owu a inne nie mają żadnych objawów.

reklama
Do góry