Calineczka92
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty już też możeszJak to mówią, grunt to znaleźć pozytyw
ach, to nie pijesz, to ja za Twoje zdrowie się napijęJestem wpisana na 26, ale w sumie siknąć mogę 24.
No mogę pić, clo nie biorą , ciąży brakTy już też możesz
ach, to nie pijesz, to ja za Twoje zdrowie się napiję
Nic sobie nie wkrecasz już Ci masuje macicę rozgaszcza sięTak pisałam Z tym, że ja przed owu czulam oba jajniki, ale lewy mocniej. I gine potwierdził owu z lewego teraz też pobolewa mnie lewy.
Chociaż to może niestrawności a ja sobie wkręcam
U mnie za szybko muszę jeszcze parę dni poczekaćKtoś by tak może jeszcze posikał? Coś fajnego wysikal?
Teraz wędruje jajowodem do macicyNic sobie nie wkrecasz już Ci masuje macicę rozgaszcza się
Ale testujeszNo mogę pić, clo nie biorą , ciąży brak
Ja zrobiłam ostatniego owulaka i negatywny chyba znowu będzie pozna owulacja albo wglKtoś by tak może jeszcze posikał? Coś fajnego wysikal?
I dlatego odczuwasz jajnik szmyra cie po nimTeraz wędruje jajowodem do macicy
Rozgaszczać się będzie w niedziele/poniedziałek