reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Załączniki

• 649e09ba-a634-4e1a-89db-c6ca5ad0193b.jpeg
    649e09ba-a634-4e1a-89db-c6ca5ad0193b.jpeg
    33,4 KB · Wyświetleń: 58
reklama
To było jednorazowe akurat, a tak to mam między 25 a 42. Hmmm nie wiem bo mi ostatnio mówił, że plamienia mogą być jak cykl bezowulacyjny, jak jest endometrioza i wiele innych czynników i dopiero będziemy sprawdzać.
No u mnie to pewnie cykl bezowulacyjny… Zastanawiam się, czy możliwe jest żeby przy tak często robionym u mnie usg żaden lekarz nie zauważył objawów endometriozy…

No u mnie to pewnie cykl bezowulacyjny… Zastanawiam się, czy możliwe jest żeby przy tak często robionym u mnie usg żaden lekarz nie zauważył objawów endometriozy…

Endometrioza często jest jak umiejscowiona, że nawet najlepszy gin jej nie zauważy. Jest to bardzo wredna choroba, ciężka do wykrycia. U niektórych ją widać a u niektórych nie.
A czemu podejrzewasz u siebie endometriozę?

reklama
Do góry