Bolilol
Fanka BB :)
@Mrufka@@1 @CałaJa1984 @Karola3092 jeszcze jestem w łóżku, więc mam tylko wykres jeszcze nie sikałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Mrufk@@1 @CałaJa1984 @Karola3092 jeszcze jestem w łóżku, więc mam tylko wykres jeszcze nie sikałam
jeszcze 5 minuuuutProszę nasikać w tym momencie! Komisja czeka!
No u mnie to pewnie cykl bezowulacyjny… Zastanawiam się, czy możliwe jest żeby przy tak często robionym u mnie usg żaden lekarz nie zauważył objawów endometriozy…To było jednorazowe akurat, a tak to mam między 25 a 42. Hmmm nie wiem bo mi ostatnio mówił, że plamienia mogą być jak cykl bezowulacyjny, jak jest endometrioza i wiele innych czynników i dopiero będziemy sprawdzać.
Ja się nie znam :/.Mówisz prawdę
No u mnie to pewnie cykl bezowulacyjny… Zastanawiam się, czy możliwe jest żeby przy tak często robionym u mnie usg żaden lekarz nie zauważył objawów endometriozy…
@Bolilol a to już weekend? do kibla i do pracy! i wrzucaj foto!jeszcze 5 minuuuut
Dokładnie . Mi spec od endo powiedział ze laparo to jest ostateczność.no wlaśnie słyszałam, że odchodzi się od laparo diagnostycznej, bo jest inwazyjna
Wstawaj i raz dwa proszę nam tu sikać. Nie ma leniuchowaniajeszcze 5 minuuuut
Ja tez czułam efekt 2 miesiące. Endo powróciłaJa dałam się pokroić i póki co jestem zadowolona. Miałam laparo zrobioną techniką jednego cięcia. Wszystko się pięknie zagoiło i gin kazała od razu się starać. Już czuje efekty typu mniejszy ucisk na pęcherz, na którym miałam zrosty.