reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Moja teściowa stwierdziła, że coś jest ze mną nie tak skoro nie zaszłam w pierwszym/ drugim cyklu starań, bo ona tak szybko zachodziła. Do tego stwierdziła, że z endo pewnie nigdy nie zajdę w ciążę. Nieraz ludziom albo brakuje szarych komórek albo po prostu nie myślą co mówią raniąc tym nasze uczucia.

Nie przejmuj się, twój facet na pewno chciał cię na swój sposób podnieść na duchu, w trochę brutalny sposób ale próbował
no tak, kocham podejście "bo ja tak miałam to każdy tak musi mieć"...

Moja teściowa stwierdziła, że coś jest ze mną nie tak skoro nie zaszłam w pierwszym/ drugim cyklu starań, bo ona tak szybko zachodziła. Do tego stwierdziła, że z endo pewnie nigdy nie zajdę w ciążę. Nieraz ludziom albo brakuje szarych komórek albo po prostu nie myślą co mówią raniąc tym nasze uczucia.

Nie przejmuj się, twój facet na pewno chciał cię na swój sposób podnieść na duchu, w trochę brutalny sposób ale próbował
Eh. U mnie nikt nie wie o staraniach właśnie dlatego, żeby uniknąć takich "złotych rad".

Załączniki

• C9F9016C-57D1-435F-BE9E-EE7780FD7B93.png
    C9F9016C-57D1-435F-BE9E-EE7780FD7B93.png
    78,3 KB · Wyświetleń: 49
reklama
no tak, kocham podejście "bo ja tak miałam to każdy tak musi mieć"...

Ja też. Nie mam pojęcia co tacy ludzie sobie myślą, że ja po takim tekście pomyślę sobię „ Ale mnie ta teściowa wspiera, wysyła mi takie pozytywne wibrację, oby mi tak macica zawibrowała to na pewno szybko zajdę w ciąże” 😅

Do góry