reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

A była przyczyna uchwycona u Ciebie?
Ja już sobie zaczynam wkręcać endometriooze …
To by było widoczne na usg? Czy diagnoza jest na podstawie objawów? Tak czytam i do końca nie wiem…
Endometriozę zobaczy tylko porządny gin na podstawie usg 🤷‍♀️ ja byłam niby u super gin zobaczyła tylko ze jajnik jest nieruchomy i tyle. A specjalista zobaczył wszystko gdzie są zmiany i jakie

reklama
No możliwe, że inaczej podchodzisz bo masz. Bo człowiek jak o pierwsze to mam wrażenie, że do upadłego. Tak z nasieniem jest duży często problem. Mój wczoraj mówił właśnie o kurcze u Ciebie owu było, to chyba jednak w moim nasienia problem leży. Nie wykluczamy, że tam coś może być gorzej, ale moim zdaniem u mnie problem z endo jest i nikt na tym się nie skupił tak myśląc trzeźwo, teraz będę mieć 2 monitoringi j zobaczymy co nowy gin stwierdzi, no i na koniec miesiąca mam u endo wizyte co z tym tsh się dzieje 😪.

Ja tam wierzę mimo wszystko, że u Ciebie się uda 💚🍀, na razie dzieł sobie krok po kroku i nie myśl o tym wszytskim, bo zazwyczaj ilość przeraża, a jak idziesz krok po kroku to jest łatwiej 💚
Tak masz rację o pierwsze staraliśmy się dlugo więc gdyby się dłużej nie udawało napewno podjęlibyśmy dalsze kroki.
Ja wierzę że wam się uda kochana 💚
I właśnie ta ilość wszystkiego przeraża ale tak jak mówisz krok po kroku pokolei wszystko robić
Dziękuję 🥰

reklama
A była przyczyna uchwycona u Ciebie?
Ja już sobie zaczynam wkręcać endometriooze …
To by było widoczne na usg? Czy diagnoza jest na podstawie objawów? Tak czytam i do końca nie wiem…
To było jednorazowe akurat, a tak to mam między 25 a 42. Hmmm nie wiem bo mi ostatnio mówił, że plamienia mogą być jak cykl bezowulacyjny, jak jest endometrioza i wiele innych czynników i dopiero będziemy sprawdzać.

Do góry