reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Zmotywowana tiktokiem z testowaniem 8dpo uznałam że co tam, siknę sobie :D oczywiście negatyw. Po 2h zrobiłam coś czego niby się nie robi, czyli wyjęłam test z kosza tak na wszelki wypadek i gdy się przyjrzałam to widziałam jakby cień cienia cienia. Ale to chyba tylko w mojej wyobraźni :p w ogóle w pierwszym cyklu starań w moim życiu zrobiłam podobnie i był cień cienia, poszłam na betę i lipa. Doczytałam że to po prostu taka linia z odparowania moczu. Ale teraz chyba nawet takiej nie ma :p jakbyście chciały sobie powyobrażać ze mną to wklejam foto. O teraz to już nawet sama nie wiem co tam widziałam. Negatyw jak ta lala.
Zobacz załącznik 1486080
no nic tu nie ma, ale na pocieszenie powiem, że te pinki płytkowe naprawde ujowo się wybarwiają :D

reklama
Zmotywowana tiktokiem z testowaniem 8dpo uznałam że co tam, siknę sobie :D oczywiście negatyw. Po 2h zrobiłam coś czego niby się nie robi, czyli wyjęłam test z kosza tak na wszelki wypadek i gdy się przyjrzałam to widziałam jakby cień cienia cienia. Ale to chyba tylko w mojej wyobraźni :p w ogóle w pierwszym cyklu starań w moim życiu zrobiłam podobnie i był cień cienia, poszłam na betę i lipa. Doczytałam że to po prostu taka linia z odparowania moczu. Ale teraz chyba nawet takiej nie ma :p jakbyście chciały sobie powyobrażać ze mną to wklejam foto. O teraz to już nawet sama nie wiem co tam widziałam. Negatyw jak ta lala.
Zobacz załącznik 1486080
Ja nic nie widzę, ale ślepa jestem i muszę iść wreszcie po okulary 😅

Zobacz załącznik 1486080
nie przejmuj się, ja na swoich 2 robionych między 12 a 15 widziałam cienie i prześwity, a poranna beta dała wynik mniej niż 0,1 😂 8dpo to dopiero początek testowania, więc się nie martw kochana, a i test sobie wybrałaś nienajlepszy, ten ma raczej zle opinie :)

Posikamy, zobaczymy :)

Bosze nie mogłam was nadrobić 🙈
@Bolilol uśmiałam się pati z cyferkami 🤣
staram się wspierać, pytać jak czegoś nie wiem, za dużo nie pomogę bo dużo od was się dowiaduje ale udzielam sie jak tylko potrafię 😁
no Ty jesteś kochana, udzielasz się, wspierasz, kibicujesz 😍 mam nadzieję, ze nie zrobiłam Ci przykrości, że "z cyferkami" , po prostu ja korzystam z aplikacji, a tam nie podpowiada nazw użytkowników, a Ty nie masz łatwego do zapamietania roku urodzenia typu jak Brownie1992, więc mi jest je ciężko z pamięci przywołać 😅 np. dopiero niedawno @Karola3092 zapamiętałam dokładnie :)

Ja dzisiaj dzień kończę tak!

Załączniki

• IMG_1134.jpeg
    IMG_1134.jpeg
    153,4 KB · Wyświetleń: 80
no Ty jesteś kochana, udzielasz się, wspierasz, kibicujesz 😍 mam nadzieję, ze nie zrobiłam Ci przykrości, że "z cyferkami" , po prostu ja korzystam z aplikacji, a tam nie podpowiada nazw użytkowników, a Ty nie masz łatwego do zapamietania roku urodzenia typu jak Brownie1992, więc mi jest je ciężko z pamięci przywołać 😅 np. dopiero niedawno @Karola3092 zapamiętałam dokładnie :)
Po prostu marzy Ci się brownie w kształcie kutasa i dlatego zapamiętałaś a nie po roku urodzenia 🤣🤣🤣🤣

reklama
Do góry