Brownie1992
Moderator
JebańceMężu mnie dołapał na szybki numerek, już myślałam, że Was nie nadrobię . Szybki numerek i od razu takie zaległości
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
JebańceMężu mnie dołapał na szybki numerek, już myślałam, że Was nie nadrobię . Szybki numerek i od razu takie zaległości
Haha mówię do niego, no wreszcie długo nie było, a on no max. 3 dni, a wcześniej mnie przecież dziennie eksploatowałaś.Jebańce
Był szybki, bo nie zauważyłam, ze zniknęłasMężu mnie dołapał na szybki numerek, już myślałam, że Was nie nadrobię . Szybki numerek i od razu takie zaległości
Hehe tak szybki, ale za to bardo intesywny . Ja z moim tyle lat różnych prób i mówienia o swoich potrzebach, że czasami lubimy takie na wyżycie a czasami dłuższe . Dużo czasu nam do zapsokojnia nie potrzebaBył szybki, bo nie zauważyłam, ze zniknęłas
Znam to z autopsji, właśnie mój pyta, czy idę do wanny. Nie będę pisać, co my tam robimyHehe tak szybki, ale za to bardo intesywny . Ja z moim tyle lat różnych prób i mówienia o swoich potrzebach, że czasami lubimy takie na wyżycie a czasami dłuższe . Dużo czasu nam do zapsokojnia nie potrzeba
No i to jest cudowne. Lubię czasami jakieś wiadomo tam aranżacje, ciuszki, atmosferę, ale lubię też otwartość na zasadzie chce mi się ruchac dawaj go mężuZnam to z autopsji, właśnie mój pyta, czy idę do wanny. Nie będę pisać, co my tam robimy
Też lubimy wannęZnam to z autopsji, właśnie mój pyta, czy idę do wanny. Nie będę pisać, co my tam robimy
Jejku ja czasem do mojego mówię "dajesz kutasa?" xDNo i to jest cudowne. Lubię czasami jakieś wiadomo tam aranżacje, ciuszki, atmosferę, ale lubię też otwartość na zasadzie chce mi się ruchac dawaj go mężu