reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Jeśli chodzi o mnie, lubię seks 😅😅 to już wiemy😅🙈.
Ja 31 lat, mąż 33 lata, kocham słodycze, szybkie samochody i motocykle 😅. Od 9 miesiąc walka o owulację i jak ostatnio przejrzałam usg niestety i o endo, więc w sumie jak na razie staraliśmy się bez szans🤷‍♀️, dodatkowo jakieś dziwne plamienia, które mnie nękają 🤷‍♀️. Ale liczę, że już niedługo nowy gin ogarnie w czym problem. Aaa i po tym cyklu mam znikające pecherzyki, albo przeskakujące z jajnika do jajnika 😅 i endo ktore mi się skurczyło o 1mm w ciągu 4 dni od owu😅 znowu 😅

Hehe tak szybki, ale za to bardo intesywny 😅😅😅. Ja z moim tyle lat różnych prób i mówienia o swoich potrzebach, że czasami lubimy takie na wyżycie 😅 a czasami dłuższe 😅. Dużo czasu nam do zapsokojnia nie potrzeba 😅😅😅
Znam to z autopsji, właśnie mój pyta, czy idę do wanny. Nie będę pisać, co my tam robimy 😂🙈

Zmotywowana tiktokiem z testowaniem 8dpo uznałam że co tam, siknę sobie :D oczywiście negatyw. Po 2h zrobiłam coś czego niby się nie robi, czyli wyjęłam test z kosza tak na wszelki wypadek i gdy się przyjrzałam to widziałam jakby cień cienia cienia. Ale to chyba tylko w mojej wyobraźni :p w ogóle w pierwszym cyklu starań w moim życiu zrobiłam podobnie i był cień cienia, poszłam na betę i lipa. Doczytałam że to po prostu taka linia z odparowania moczu. Ale teraz chyba nawet takiej nie ma :p jakbyście chciały sobie powyobrażać ze mną to wklejam foto. O teraz to już nawet sama nie wiem co tam widziałam. Negatyw jak ta lala.
IMG20230118202511.jpg

reklama
Do góry