reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Jeśli chodzi o mnie, lubię seks 😅😅 to już wiemy😅🙈.
Ja 31 lat, mąż 33 lata, kocham słodycze, szybkie samochody i motocykle 😅. Od 9 miesiąc walka o owulację i jak ostatnio przejrzałam usg niestety i o endo, więc w sumie jak na razie staraliśmy się bez szans🤷‍♀️, dodatkowo jakieś dziwne plamienia, które mnie nękają 🤷‍♀️. Ale liczę, że już niedługo nowy gin ogarnie w czym problem. Aaa i po tym cyklu mam znikające pecherzyki, albo przeskakujące z jajnika do jajnika 😅 i endo ktore mi się skurczyło o 1mm w ciągu 4 dni od owu😅 znowu 😅

Hehe tak szybki, ale za to bardo intesywny 😅😅😅. Ja z moim tyle lat różnych prób i mówienia o swoich potrzebach, że czasami lubimy takie na wyżycie 😅 a czasami dłuższe 😅. Dużo czasu nam do zapsokojnia nie potrzeba 😅😅😅
Znam to z autopsji, właśnie mój pyta, czy idę do wanny. Nie będę pisać, co my tam robimy 😂🙈

Zmotywowana tiktokiem z testowaniem 8dpo uznałam że co tam, siknę sobie :D oczywiście negatyw. Po 2h zrobiłam coś czego niby się nie robi, czyli wyjęłam test z kosza tak na wszelki wypadek i gdy się przyjrzałam to widziałam jakby cień cienia cienia. Ale to chyba tylko w mojej wyobraźni :p w ogóle w pierwszym cyklu starań w moim życiu zrobiłam podobnie i był cień cienia, poszłam na betę i lipa. Doczytałam że to po prostu taka linia z odparowania moczu. Ale teraz chyba nawet takiej nie ma :p jakbyście chciały sobie powyobrażać ze mną to wklejam foto. O teraz to już nawet sama nie wiem co tam widziałam. Negatyw jak ta lala.
IMG20230118202511.jpg

reklama
Do góry