LadyCaro
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
według mnie jak na przed owulacją to sporo za niski. A robiłaś kiedyś proga 7dpo?Dziewczyny, czy można mieć owulację i bardzo niski estradiol świadczący o tym, że do owu nie doszło?
Powiem tak, od kilku mscy jak badam estradiol wydaje mi się za niski. Moja gin mówi, że skoro regularne cykle i ok Endo (7-8mm) to nie ma czym się martwić
Dzis (15dc) wyszło mi 75 pg/ml w sumie nie wiem czy owu już miałam czy może jestem przed.
Jakoś tego cyklu nie czuje. Biorę metformine i zauważam, że cykle mi się skracają. A może bezowulacyjny się trafił.
Czy ktoś może miał z tym problem?
Dodam, że oprócz PRL inne hormony są ok. Help
A co musi kierować człowiekiem by zostać nauczycielem. też nie wiem co mnie przyćmiłoAleż skąd! Bez mojej księgowej sobie życia nie wyobrażam, ale ni cholery nie wiem co musi człowiekiem kierować, żeby sobie taki zawód wybrał Chętnie się dowiem!
Robiłam w listopadzie i miałam 14według mnie jak na przed owulacją to sporo za niski. A robiłaś kiedyś proga 7dpo?
nieeee, to prog dobry. Ja nie wiem jak się estradiol zachowuje po owulacji, więc może jesteś po i spadł? Ale to moje wróżenie z kuli xD ja bym z monitoringiem ten estradiol zrobiłaRobiłam w listopadzie i miałam 14
To też nie wiem czy może nie za niski?
Nie, to akurat rozumiem Kiedyś dorabiałam edukując studentów i licealistów i bardzo mi się to podobało. Jak ostatnio zaproponowano mi prowadzenie szkolenia to też chętnie się zgodziłamA co musi kierować człowiekiem by zostać nauczycielem. też nie wiem co mnie przyćmiło
Zazdro xD ja nawet jak biorę udział w szkoleniu i jest moment "to teraz niech każdy powie dwa słowa o sobie" to nie skupiam się na wypowiedziach ludzi bo się stresuję moim "cześć, jestem Aga, pracuję w dziale XYZ"Nie, to akurat rozumiem Kiedyś dorabiałam edukując studentów i licealistów i bardzo mi się to podobało. Jak ostatnio zaproponowano mi prowadzenie szkolenia to też chętnie się zgodziłam
Belogent to łagodny steryd. Miałam go fajnie mi się sprawdzał tuba z tego co kojarzę była dość duża więc możesz już śmiało smarować.
A i wydaje mi się, że ten steryd lubi uciekać z tubki jak zostawisz odkręcona na blacieBelogent to łagodny steryd. Miałam go fajnie mi się sprawdzał tuba z tego co kojarzę była dość duża więc możesz już śmiało smarować.
Chyba na usta to bardziej Ci się sprawdzi jedno smarowanie na noc. Bo jak tu jeść
Lirra i Telfexo to leki z grupy antyhistaminowych czyli łagodzą świąd, pieczenie. Pomagają spać i nie drapać w nocy zmian. Przy łagodnej alergii niewiele wnoszą.
A ten Flucofast widzę, że jest na grzybice więc pewnie na te drożdżaki.
a to dużo maści tak ma jak im ciepło na przykładA i wydaje mi się, że ten steryd lubi uciekać z tubki jak zostawisz odkręcona na blacie