reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

@Brownie1992
325905805_1211136149493716_8699023200437307759_n.jpg

reklama
Dziewczyny, czy można mieć owulację i bardzo niski estradiol świadczący o tym, że do owu nie doszło?

Powiem tak, od kilku mscy jak badam estradiol wydaje mi się za niski. Moja gin mówi, że skoro regularne cykle i ok Endo (7-8mm) to nie ma czym się martwić🤔
Dzis (15dc) wyszło mi 75 pg/ml 😮‍💨 w sumie nie wiem czy owu już miałam czy może jestem przed.
Jakoś tego cyklu nie czuje. Biorę metformine i zauważam, że cykle mi się skracają. A może bezowulacyjny się trafił.
Czy ktoś może miał z tym problem?
Dodam, że oprócz PRL inne hormony są ok. Help 🥺🥺🥺
według mnie jak na przed owulacją to sporo za niski. A robiłaś kiedyś proga 7dpo?

Nie, to akurat rozumiem :) Kiedyś dorabiałam edukując studentów i licealistów i bardzo mi się to podobało. Jak ostatnio zaproponowano mi prowadzenie szkolenia to też chętnie się zgodziłam :)
Zazdro xD ja nawet jak biorę udział w szkoleniu i jest moment "to teraz niech każdy powie dwa słowa o sobie" to nie skupiam się na wypowiedziach ludzi bo się stresuję moim "cześć, jestem Aga, pracuję w dziale XYZ" 😂

Belogent to łagodny steryd. Miałam go fajnie mi się sprawdzał :) tuba z tego co kojarzę była dość duża więc możesz już śmiało smarować.
Chyba na usta to bardziej Ci się sprawdzi jedno smarowanie na noc. Bo jak tu jeść 🙂
Lirra i Telfexo to leki z grupy antyhistaminowych czyli łagodzą świąd, pieczenie. Pomagają spać i nie drapać w nocy zmian. Przy łagodnej alergii niewiele wnoszą.
A ten Flucofast widzę, że jest na grzybice więc pewnie na te drożdżaki.

Belogent to łagodny steryd. Miałam go fajnie mi się sprawdzał :) tuba z tego co kojarzę była dość duża więc możesz już śmiało smarować.
Chyba na usta to bardziej Ci się sprawdzi jedno smarowanie na noc. Bo jak tu jeść 🙂
Lirra i Telfexo to leki z grupy antyhistaminowych czyli łagodzą świąd, pieczenie. Pomagają spać i nie drapać w nocy zmian. Przy łagodnej alergii niewiele wnoszą.
A ten Flucofast widzę, że jest na grzybice więc pewnie na te drożdżaki.
A i wydaje mi się, że ten steryd lubi uciekać z tubki jak zostawisz odkręcona na blacie 🤣🤣🤣

reklama
Do góry