krasulkaa
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
CzekamySzalona
Ta też się zastanawiam ostatnio codziennie nad swoim gównianym zawodemJa?? Ależ skądże, jeśli Ci szczęśliwie w tej księgowości
ile można trenować? Kosz mojżesza robiłam dla dziecka, które w maju kończy 2 lata! A ostatnie maskotki robiłam w kwietniu i maju Maskotki z grzechotką w środku i piszczałkąTo taki trening przecież
Widzę, że macie jakiś problem z księgowymiAle... że tak dobrowolnie?
Ten zawód akurat mnie zachwyca niezmiennieTa też się zastanawiam ostatnio codziennie nad swoim gównianym zawodem
kcem takie cuda, jak zacionszeile można trenować? Kosz mojżesza robiłam dla dziecka, które w maju kończy 2 lata! A ostatnie maskotki robiłam w kwietniu i maju Maskotki z grzechotką w środku i piszczałką
Ależ skąd! Bez mojej księgowej sobie życia nie wyobrażam, ale ni cholery nie wiem co musi człowiekiem kierować, żeby sobie taki zawód wybrał Chętnie się dowiem!Widzę, że macie jakiś problem z księgowymi
Mam goEJ, a w ogóle w aptece zobaczyłam takie Clearblue:
Zobacz załącznik 1485695
Czy ja dobrze rozumiem, że to miga na czerwono w przypadku ciąży?
Ja też nie wiemAleż skąd! Bez mojej księgowej sobie życia nie wyobrażam, ale ni cholery nie wiem co musi człowiekiem kierować, żeby sobie taki zawód wybrał Chętnie się dowiem!