Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
Cóż to za wybrzydzanie? To tacy uroczy młodzieńcyTo ja jednak poczekam na tego plemnika z pierwszego gifa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cóż to za wybrzydzanie? To tacy uroczy młodzieńcyTo ja jednak poczekam na tego plemnika z pierwszego gifa
A niech się trafi jakiekolwiek. Tyż się będę cieszyć
Może trafić się też romantyk
mam to samoi jeden tydzień tak a drugi tak później znówMi się nie podoba i ja instaluje i usuwam
A nie masz przypadkiem alergii na nikiel albo pastę do zębów ?No oprocz czerwonych policzków (ktore sa czerwone tak naprawde tylko troche) to mam ogromne problemy z ustami. Ale to juz takie mega uciążliwe. Kaciki popekane w 5 miejsach, schodzaca skora dookola ust. Dramat. Jak cos pomaga to tylko na chwile. Już nawet tribiotikiem smarowalam i nic.
To już prawo jazdy na D, żeby to prowadzicWidziałam nawet takie na szóstkę, nie ma rzeczy niemożliwych
Łącze się w bólu...Nawet gdybym wymieniła swoje imię nazwisko miejsce zamieszkania i tak znajomy mnie żaden nie znajdzie bo wszyscy kurw* są tak zayebisci, że zachodzą od razu nawet bez wkładania
Takich używają w żłobkachWidziałam nawet takie na szóstkę, nie ma rzeczy niemożliwych
Chyba hak w samochodzie bym zamontowała i ruraWidziałam nawet takie na szóstkę, nie ma rzeczy niemożliwych
moj tak samoMój mąż jest 89 rocznik