reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Dziś pod przedszkolem przygladałam się cybexowi - fajny, minus, że taki płytki, ale fajny.
Dla mnie w kwestii wózków jest one and only
David Attenborough Wow GIF by BBC Earth

reklama
@aurii_orelii zapomnialam Ci odpisać z tym retinolem. Bo ja ogólnie uzywam tej polówki tylko 2 razy, ostatnio 3 razy w tygodniu. Jestem ostrożna, bo mam zaczerwienione policzko zawsze (jutro nawet ide z tym do dermatologa). Uprzedzam pytanie - to nie zaburzona bariera. I nie wiem, lepiej zwiększyć częstotliwość polówki czy przejść na wyższe stężenie rzadziej?
Ja też używam z Nacomi.
U mnie się sprawdziło niższe stężenie częściej.
Wyższe mi spaliło mordę na czerwono i już nie ryzykuje 🤣

@aurii_orelii zapomnialam Ci odpisać z tym retinolem. Bo ja ogólnie uzywam tej polówki tylko 2 razy, ostatnio 3 razy w tygodniu. Jestem ostrożna, bo mam zaczerwienione policzko zawsze (jutro nawet ide z tym do dermatologa). Uprzedzam pytanie - to nie zaburzona bariera. I nie wiem, lepiej zwiększyć częstotliwość polówki czy przejść na wyższe stężenie rzadziej?
W zeszłym roku doszłam do 1% i było ok. W tym roku 0,5% używam co 3 dni i mam podrażnienia. No i się popatrzyłam. A teraz myślę, że może Basic lab jednak jest lepszy i lepiej dopłacić 🤔
Daj znać co dermatolog powiedział

reklama
Do góry