reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Wiem, koleżanka odetchnęła odrobine dopiero jak poszli do żłobka, a najbardziej ja miały bliźniaki po jakieś 4 lata i spały, ubierały się same i zjadły to, co dostały na talerzu, bo wcześniej dramat, budziły się jednocześnie w nocy i płakały o jedzenie jednocześnie, jakimś cudem mokro w pieluszce tez jednocześnie 🙈
u nas był oddech jak skończyły 19 lat i się wyprowadziły 🤷‍♀️ tzn ja złapałam oddech jak ja się wyprowadziłam jak oni mieli 9 i byłam tylko sędzia rozstrzygającym poważne spory, ale rodzice odetchnęli dopiero po ich wyprowadzce 🤷‍♀️
Ale pierwszy etap trudności faktycznie zakończył się przy pójściu do przedszkola, drugi przy podstawówce.

reklama
Wiem, koleżanka odetchnęła odrobine dopiero jak poszli do żłobka, a najbardziej ja miały bliźniaki po jakieś 4 lata i spały, ubierały się same i zjadły to, co dostały na talerzu, bo wcześniej dramat, budziły się jednocześnie w nocy i płakały o jedzenie jednocześnie, jakimś cudem mokro w pieluszce tez jednocześnie 🙈
Synchronizacja 😁

Dziś pod przedszkolem przygladałam się cybexowi - fajny, minus, że taki płytki, ale fajny.
Cześć, mam Cybexa balios 2in1 exclusive black od jakiś 2tyg. i żałuję że nie kupiłam go na samym początku.Mo j mały ma 7m i jeszcze mieści się w gondoli ( chce go przezimować, zawsze to ciepłej) miałam muuvo slicka i masakra non stop na gwarancji, rysuje też się strasznie stelaż od składania i rozkładania, jedyny plus że stelaż zajmuje mało miejsca w bagażniku.

Hej dziewczyny. Wpadlam tylko powiedziec ze moja przygoda z ciazą sie wlasnie zaczyna konczyc. Mam nadzieje ze bede na tyle silna zeby wrocic do was i do staran. Powodzenia i gratuluje ll.
@asiasiasia dużo siły i zdrówka - jak tylko będziesz gotowa i będzie chęć, to wiedz, że mozesz się tu wygadać ile tylko chcesz. 🍀💚💪

u nas był oddech jak skończyły 19 lat i się wyprowadziły 🤷‍♀️ tzn ja złapałam oddech jak ja się wyprowadziłam jak oni mieli 9 i byłam tylko sędzia rozstrzygającym poważne spory, ale rodzice odetchnęli dopiero po ich wyprowadzce 🤷‍♀️
Ale pierwszy etap trudności faktycznie zakończył się przy pójściu do przedszkola, drugi przy podstawówce.

Ale dlaczego zakładasz że kłócą się tylko bliźnięta?
Po między moimi dziećmi jest 4 lata różnicy i też są wieczne spiny o g*wno
Po między mną a moim bratem 2.5 roku i też były wojny i bójki

reklama
Do góry