reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Ja podobnie:).
Ale co się dziwić jak latami cykle w cały świat, prawie brak okresu i miałam to w doopie…
Trochę sobie wyrzucam, ale co to teraz da…
A u Was w czym leży problem?
Niskie parametry nasienia u męża plus bardzo niskie lh, u mnie wysoka PRL, ja i mąz IO. No u mnie miesiączki regularne i nigdy nie miałam z tym problemów. Owu potwierdzone i też je czuję.
W lutym robię drożność, a w marcu idziemy do kliniki ehh ;)

reklama
Eh ci ateiści :)
IMG_20230115_225502.jpg

Ale co się dziwić jak latami cykle w cały świat, prawie brak okresu i miałam to w doopie…
Trochę sobie wyrzucam, ale co to teraz da…
Ja przez naście lat łykałam tabletki anty bez najmniejszego zastanowienia się nad konsekwencjami. Nigdy żaden lekarz nie doradził mi, żeby odstawić i sprawdzić czy wszystko jest ok. W sumie nie wiem czy bym posłuchała, ale chociaż dałoby mi to do myślenia.
Wyrzucam sobie teraz, że tak bezmyślnie podchodziłam do tematu. Dopiero jak zaczęły się problemy to usłyszałam od gina, że po tabsach to się często zdarza. Ale też sobie mówię, że teraz to już nic nie zmieni.

reklama
Dziewczyny dziś mam w planach badanie prolaktyny. Powiedzcie proszę czy jest sens jechać jak w nocy bolała mnie głowa i wzięłam paracetamol, czy to może jakoś wpłynąć na wyniki badania czy bez sensu jechać? Dodam ze badanie chciałam zrobić z obciążeniem po przepisanej tabletce od endokrynologa.

Do góry