Calineczka92
Fanka BB :)
Brakuje, a jak jest ciemniejsza kreska niż testowa czy ja dziś śpięNegatyw , jeszcze trochę brakuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Brakuje, a jak jest ciemniejsza kreska niż testowa czy ja dziś śpięNegatyw , jeszcze trochę brakuje
To ja śpięBrakuje, a jak jest ciemniejsza kreska niż testowa czy ja dziś śpię
Haha to jednak ja nie śpię .Przepraszam ! Popatrzyłam na nie ta stronę testu
POZYTYW
Ból jajników to na owu.Haha to jednak ja nie śpię .
Ja już czekam na usg, ale mam tak okropny ból jajników, niedobrze mi aż, a tam pewnie lipa i tak będzie , ale cóż którys cykl na pewno mój . Temp. Też dziwnie więc no zobaczę
Gratulacje
Możliwe, ale w sumie nie wiem dziwny cykl . Dziś myślałam, że może temp.w dół a tu lekko w górę , ale zobaczę jak pójdzie dalej, może coś na usg zobaczy przynajmniejBól jajników to na owu.
Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze
owoce tylko wybrane, cukier czasem się trafił nawet w postaci ciastka ale raz na 3 tyg.Ale warzyw i owoców jesz sporo? Jeśli tak, to nie ma sensu się katować tofu i innymi odpowiednikami mięsa jeśli Ci nie smakują. Nabiał i jajka jesz?
Zdecydowanie pozytyw. Może się pogodzicie sexem?Hej dziewczyny, wracam do Was bo infekcji jelitowej, trochę mnie wymęczyło przez ten czas zdążyłam zrobić kilkanaście owulakow i w międzyczasie pokłócić się z moich ukochanym, także ten cykl już raczej stracony. Wrzucam dzisiejszy poranny owulak z prośbą o interpretację, moim zdaniem to już pozytyw prawda? Miłego dnia dziewczyny Wam życzę