reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Ale warzyw i owoców jesz sporo? Jeśli tak, to nie ma sensu się katować tofu i innymi odpowiednikami mięsa jeśli Ci nie smakują. Nabiał i jajka jesz?
owoce tylko wybrane, cukier czasem się trafił nawet w postaci ciastka ale raz na 3 tyg.

Wysyłam rozpiskę z zaleceniami. Bierzcie i jedzcie z tego wszyscy 😎

Załączniki

• IMG_20230112_082302.jpg
    IMG_20230112_082302.jpg
    709,8 KB · Wyświetleń: 83
  • IMG_20230112_082240.jpg
    IMG_20230112_082240.jpg
    855,8 KB · Wyświetleń: 82
  • IMG_20230112_082226.jpg
    IMG_20230112_082226.jpg
    432,1 KB · Wyświetleń: 76
Hej dziewczyny, wracam do Was bo infekcji jelitowej, trochę mnie wymęczyło 🙄 przez ten czas zdążyłam zrobić kilkanaście owulakow i w międzyczasie pokłócić się z moich ukochanym, 🙄 także ten cykl już raczej stracony. Wrzucam dzisiejszy poranny owulak z prośbą o interpretację, moim zdaniem to już pozytyw prawda? Miłego dnia dziewczyny Wam życzę
Zdecydowanie pozytyw. Może się pogodzicie sexem? 😏

reklama
Kochane już po usg, endo 6,7mm więc dużo lepiej niż było, bez szału, ale jakieś tam minimum ma. Na prawym brak dominujących bo były jakieś 9mm, na lewym mówi, że jest jeden też już jakiś mały taki zapadający, więc powiedział, że nie ma ciałka żółtego, ale możliwe, że z niego była owulacja bo on taki wylewający się jakby był 🤷‍♀️, więc w sumie tylko czekać 😅. Później obejrzę bo dostałam zdj usg. W ogóle miał problem zobaczyć mój lewy jajnik i musiał dopiero dociskać żeby było widać, więc może tam faktycznie jest, bo na 1 usg było 14 potem na drugim niby go nie znalazł, a teraz znów inny mówił o lewym. No nic poprostu czekać muszę 😅

Do góry