reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Wiesz, nas kiedyś gonił kolega mojego teścia na wsi, żeby zapytać czemu jeszcze się nie wzięliśmy do roboty i sobie takiego małego nie zrobiliśmy. Więc ja nie zakładam, że to ktoś bliski albo znajomy musi mi z czymś takim wyskoczyć ;-).
pamiętam... nie mam słów, No mnie szczerze mówiąc nie spotykają za bardzo to pytania, bo większość bliskich po prostu wie i mają na tyle taktu, żeby nie pytać.

reklama
Ej dobra koniec nie wchodźmy tak w ten Nowy Rok. Ludzie zawsze będą pierdzielić, taka natura, należy delikatnie upomnieć, olać, albo "zje*ać:) 😍 Ja już planuje wyjazd w drugiej połowie stycznia, aby odciążyć głowę, bo od listopada wyjechałam z domu tylko raz. Moja praca poza domem jest od kwietnia do końca października, a potem home office i można się sfiksować samemu dopóki mąż nie wróci z pracy. A wy macie jakieś plany na najbliższy czas?😻

No my z mężem ten sylwester spędziliśmy totalnie sami, tak chcieliśmy odciąć się od wszystkiego i wszystkich:)
i było zacnie👌 nawet zaliczyliśmy upojny dziki seks w wannie tuż przed północą😂😅
A dziś jemy, śpimy, leżymy do utraty tchu😃 Żadnych zasad, diet, supli i reżimu płodnego - ale od jutra obiecuję, wracamy na prawidłowe tory 😇

No my z mężem ten sylwester spędziliśmy totalnie sami, tak chcieliśmy odciąć się od wszystkiego i wszystkich:)
i było zacnie👌 nawet zaliczyliśmy upojny dziki seks w wannie tuż przed północą😂😅
A dziś jemy, śpimy, leżymy do utraty tchu😃 Żadnych zasad, diet, supli i reżimu płodnego - ale od jutra obiecuję, wracamy na prawidłowe tory 😇
mam to samo dziś :D to znaczy suple wzięłam, ale to tyle. Np na podwieczorek zjadłam gołe bułki z serem żółtym. Białe. Bez warzyw.

reklama
Do góry