reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
No mam nadzieje, ze luty będzie dobry 😁. Czekam na usg pierwsze czy coś po clo się rusza 🙈😂 wiec na razie mega pozytywnie się nastawiam 😂😂😂
I słusznie :). Nie ma co nastawiać się źle, w niczym to nie pomoże. Mnie już ostygły emocje po nieudanym badaniu nasienia, widocznie tak miało być, może jeszcze jeden monitoring da mi pewność, że podejmuję dobre kroki.

Ej dobra koniec nie wchodźmy tak w ten Nowy Rok. Ludzie zawsze będą pierdzielić, taka natura, należy delikatnie upomnieć, olać, albo "zje*ać:) 😍 Ja już planuje wyjazd w drugiej połowie stycznia, aby odciążyć głowę, bo od listopada wyjechałam z domu tylko raz. Moja praca poza domem jest od kwietnia do końca października, a potem home office i można się sfiksować samemu dopóki mąż nie wróci z pracy. A wy macie jakieś plany na najbliższy czas?😻
Poza tym naszym wyjazdem na moje urodziny, to ja od kilku dni namiętnie siedzę na stronach Wakacyjnych Piratów, Fly4Free i dzisiaj zaczęłam też przeglądać niemieckich piratów.
Oczywiście na niemieckich piratach ceny lepsze niż na polskich, np. ceny wycieczek do Egiptu to bajka, a hotele oczywiście pod Niemców, czyli na wypasie.
Znalazłam Malediwy za ok.3500 zł, ale już po ptokach.

Szukam i szukam jakiejś mega okazji na marzec.
Na tapecie był Mauritius, w sumie dalej jest.
I jeszcze o Kanarach myślałam, ale one są takie bardziej ubogie pod względem roślinności w porównaniu do Mauritiusa.

Poza tym naszym wyjazdem na moje urodziny, to ja od kilku dni namiętnie siedzę na stronach Wakacyjnych Piratów, Fly4Free i dzisiaj zaczęłam też przeglądać niemieckich piratów.
Oczywiście na niemieckich piratach ceny lepsze niż na polskich, np. ceny wycieczek do Egiptu to bajka, a hotele oczywiście pod Niemców, czyli na wypasie.

I jeszcze o Kanarach myślałam, ale one są takie bardziej ubogie pod względem roślinności w porównaniu do Mauritiusa.
Kierunki super! :) U nas na tapecie cały czas są Kanary, ale bez konkretnych planów. Z tym, że wolimy jeździć na własną rękę ;)

Kierunki super! :) U nas na tapecie cały czas są Kanary, ale bez konkretnych planów. Z tym, że wolimy jeździć na własną rękę ;)
Nooo, my tylko na własną rękę🙂.
Uwielbiam to szukanie okazji na loty, potem planu podróży i szukanie noclegów.

Raczej z biura na takie kierunki szkoda by mi było kasy no i już nie ma takiej frajdy.

IMHO, Kanary się nie umywają do Mauritiusa😬 przede wszystkim jeśli chodzi o plaże - na Mauritiusie przepiękny biały piasek, a na Kanarach na niektórych wyspach piasku w ogóle tylko czarny wulkaniczny pył (np na Lanzarote). Na Gran Canarii plaże już są piaszczyste ale to też nie jest to😅 plus Ocean Indyjski jest przyjemnie cieplutki a z Atlantyckim to już różnie bywa. Wyspy jak to wyspy - są malutkie więc mnie się w każdym przypadku udawało zjeździć całe w mniej już tydzień, z zaliczeniem dodatkowej wycieczki „wodnej” czyli jakimś pływaniem katamaranem. Oczywiście można zwiedzanie „rozciągnąć”, a najlepiej jakby się udało zwiedzić jeszcze jakąś wyspę lub wysepkę w pobliżu. Koniec końców - gdziekolwiek się nie pojedzie to i tak super. Rozmarzyłam się na dzień dobry o plażowaniu 🤩 miłego dnia wszystkim!

reklama
@black_angel a jak u Ciebie prolaktyna, lh itd.? Temp. Chyba ładnie Ci odbija też po owu, czy nie bardzo? Cykle masz regularne?
Raczej regularne tak 31 dni.... raz był bezowulacyjny i to było widać, był płaski wykres. Dzisiaj temperatura znowu w gorę, ale to po grzancu. Zobaczę, co jutro będzie pewnie zacznie spadać do @ . Nie badałam jeszcze innych rzeczy, moze w tym roku sie do tego zbiorę. W ktorym dniu cyklu. Ktoś ma zapisaną listę, może wrzut. W sumie potrzebna notatka w każdym wątku 😁

Załączniki

• Screenshot_20230102-071910_My Calendar.jpg
    Screenshot_20230102-071910_My Calendar.jpg
    119,2 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
Do góry