reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Ja właśnie miałam teraz 8,5 a ostatnio prawie 29 więc jak znowu wyjdzie taki niski to będę się martwić a teraz jakoś czekam do jutra i jadę powtórzyć proga z betą i daje na luz bo tak jak się załamałam przez ostatnie dwa dni że miałam wstręt do ludzi, spotkań i ogólnego wyjścia domu. Dopiero dziś był spacer:( W tym cyklu nie czuje zupełnie nic;/
1 cykl ujowy to nic takiego. Każda zdrowie kobieta może mieć nawet 1 czy 2 cykle bezowulacyjny, więc jednym cyklem złym nie ma co przekreślać wszystkiego. Prog niski, ale owu było, a owu miałaś po czym stwierdzone przypomnij?

reklama
Dalej nie mam okresuuuuuu. A już myślałam, że mi się cykl uregulował, że faza lutealna jest stała, że @ przychodzi w dniu spadku temperatury. Już nic nie wiem 🤦‍♀️
A nadal masz to plamienie?
Test robiłaś, że tak na wszelki wypadek zapytam?
zaprosił nas w weekend na posiadówkę nasz kolega i zorientowałąm się, że wszyscy, ktorzy tam będą, albo są w ciaży albo mają dziecko. Odechciało mi się iść...
Imho jak masz się niekomfortowo czuć to nie idź 😘.

1 cykl ujowy to nic takiego. Każda zdrowie kobieta może mieć nawet 1 czy 2 cykle bezowulacyjny, więc jednym cyklem złym nie ma co przekreślać wszystkiego. Prog niski, ale owu było, a owu miałaś po czym stwierdzone przypomnij?
Wiem, wiem ale wiecie te wszystkie posty na fejsie i ogólnie życzenia noworoczne tak jakoś strasznie opadłam z sił i psycha nie wytrzymała. Co do owulki, to testowałam się tylko i wyglądało to tak, więc zgłupiałam kiedy ta owulacja i mi się odechciało:)

Załączniki

• IMG_6840.jpg
    IMG_6840.jpg
    138,3 KB · Wyświetleń: 51
Wiem, wiem ale wiecie te wszystkie posty na fejsie i ogólnie życzenia noworoczne tak jakoś strasznie opadłam z sił i psycha nie wytrzymała. Co do owulki, to testowałam się tylko i wyglądało to tak, więc zgłupiałam kiedy ta owulacja i mi się odechciało:)
Tym bardziej bym się nie przejmował, bo tak naprawdę nie wiemy kiedy owu było i ile tak naprawdę byłaś dpo. U mnie np. W zeszłym mce peak pokazał się w dniu owulacji według temp. 🤷‍♀️

Wszystkie testy typu: Domowe Laboratorium, Facelle, zielone z allegro te zwykłe + Clearblue pokazały tłuste krechy i uśmiechniętą buźkę 27.12 ale wtedy progesteron mógłby wyjść 8,5 już 29.12, bo wtedy badałam z założeniem ze owulacja była 21.12? Nie badałam tylko innych testów tego 21.12 oprócz Domowego Laboratorium a wiem ze one ponoć są bardzo czułe i lubią pokazywać kreski

A nadal masz to plamienie?
Test robiłaś, że tak na wszelki wypadek zapytam?

Imho jak masz się niekomfortowo czuć to nie idź 😘.
już nie mam plamienia. Miałam już nie robić, ale sprzątałam dowody zbrodni przed przyjściem znajomych i na wczorajszym teście znalazłam cień, a wyjątkowo szybko go wczoraj wywaliłam i nie wracałam do niego i nie wiem kiedy się pojawił - czy po 5min, czy 8h, więc nawet zaliczyłam wycieczkę do apteki dzisiaj i robiłam po południu. Negatywny 🤷‍♀️

reklama
już nie mam plamienia. Miałam już nie robić, ale sprzątałam dowody zbrodni przed przyjściem znajomych i na wczorajszym teście znalazłam cień, a wyjątkowo szybko go wczoraj wywaliłam i nie wracałam do niego i nie wiem kiedy się pojawił - czy po 5min, czy 8h, więc nawet zaliczyłam wycieczkę do apteki dzisiaj i robiłam po południu. Negatywny 🤷‍♀️
Rozumiem, przykro mi :-(.
Ale z drugiej strony chyba lepiej jakby Ci się ten okres przesunął o 2-3 dni? Miałabyś owu w terminie kiedy będziesz w domu.

Do góry