reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Ja właśnie miałam teraz 8,5 a ostatnio prawie 29 więc jak znowu wyjdzie taki niski to będę się martwić a teraz jakoś czekam do jutra i jadę powtórzyć proga z betą i daje na luz bo tak jak się załamałam przez ostatnie dwa dni że miałam wstręt do ludzi, spotkań i ogólnego wyjścia domu. Dopiero dziś był spacer:( W tym cyklu nie czuje zupełnie nic;/
1 cykl ujowy to nic takiego. Każda zdrowie kobieta może mieć nawet 1 czy 2 cykle bezowulacyjny, więc jednym cyklem złym nie ma co przekreślać wszystkiego. Prog niski, ale owu było, a owu miałaś po czym stwierdzone przypomnij?

reklama
Dalej nie mam okresuuuuuu. A już myślałam, że mi się cykl uregulował, że faza lutealna jest stała, że @ przychodzi w dniu spadku temperatury. Już nic nie wiem 🤦‍♀️
A nadal masz to plamienie?
Test robiłaś, że tak na wszelki wypadek zapytam?
zaprosił nas w weekend na posiadówkę nasz kolega i zorientowałąm się, że wszyscy, ktorzy tam będą, albo są w ciaży albo mają dziecko. Odechciało mi się iść...
Imho jak masz się niekomfortowo czuć to nie idź 😘.

1 cykl ujowy to nic takiego. Każda zdrowie kobieta może mieć nawet 1 czy 2 cykle bezowulacyjny, więc jednym cyklem złym nie ma co przekreślać wszystkiego. Prog niski, ale owu było, a owu miałaś po czym stwierdzone przypomnij?
Wiem, wiem ale wiecie te wszystkie posty na fejsie i ogólnie życzenia noworoczne tak jakoś strasznie opadłam z sił i psycha nie wytrzymała. Co do owulki, to testowałam się tylko i wyglądało to tak, więc zgłupiałam kiedy ta owulacja i mi się odechciało:)

Załączniki

• IMG_6840.jpg
    IMG_6840.jpg
    138,3 KB · Wyświetleń: 47
Wiem, wiem ale wiecie te wszystkie posty na fejsie i ogólnie życzenia noworoczne tak jakoś strasznie opadłam z sił i psycha nie wytrzymała. Co do owulki, to testowałam się tylko i wyglądało to tak, więc zgłupiałam kiedy ta owulacja i mi się odechciało:)
Tym bardziej bym się nie przejmował, bo tak naprawdę nie wiemy kiedy owu było i ile tak naprawdę byłaś dpo. U mnie np. W zeszłym mce peak pokazał się w dniu owulacji według temp. 🤷‍♀️

Wszystkie testy typu: Domowe Laboratorium, Facelle, zielone z allegro te zwykłe + Clearblue pokazały tłuste krechy i uśmiechniętą buźkę 27.12 ale wtedy progesteron mógłby wyjść 8,5 już 29.12, bo wtedy badałam z założeniem ze owulacja była 21.12? Nie badałam tylko innych testów tego 21.12 oprócz Domowego Laboratorium a wiem ze one ponoć są bardzo czułe i lubią pokazywać kreski

A nadal masz to plamienie?
Test robiłaś, że tak na wszelki wypadek zapytam?

Imho jak masz się niekomfortowo czuć to nie idź 😘.
już nie mam plamienia. Miałam już nie robić, ale sprzątałam dowody zbrodni przed przyjściem znajomych i na wczorajszym teście znalazłam cień, a wyjątkowo szybko go wczoraj wywaliłam i nie wracałam do niego i nie wiem kiedy się pojawił - czy po 5min, czy 8h, więc nawet zaliczyłam wycieczkę do apteki dzisiaj i robiłam po południu. Negatywny 🤷‍♀️

reklama
już nie mam plamienia. Miałam już nie robić, ale sprzątałam dowody zbrodni przed przyjściem znajomych i na wczorajszym teście znalazłam cień, a wyjątkowo szybko go wczoraj wywaliłam i nie wracałam do niego i nie wiem kiedy się pojawił - czy po 5min, czy 8h, więc nawet zaliczyłam wycieczkę do apteki dzisiaj i robiłam po południu. Negatywny 🤷‍♀️
Rozumiem, przykro mi :-(.
Ale z drugiej strony chyba lepiej jakby Ci się ten okres przesunął o 2-3 dni? Miałabyś owu w terminie kiedy będziesz w domu.

Do góry