reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Miałam pójść do labu na badania, powtórzyć tsh, estradiol i prolaktyne, ale obudziłam się rano i uznałam, że po prostu mi się nie chce, że co to zmieni. Miałam dziś dzwonić do kliniki próbować przesuwać wizytę, ale to samo: nie chce mi się, co to zmieni.
Chyba sobie częściowo podaruję (żeby nie powiedzieć "odpuszczę") ten luty, będzie co ma być. Przynajmniej ten weekend i dzisiaj tak czuję, zobaczymy co przyniosą kolejne dni.
Ja sobie wykupiłam na Alabie pakiet za 323 PLN którym jest AMH i mam zamiar jutro zrobić:)

reklama
Dziewczyny, jestem zmartwiona.
Moja cytologia na podłożu płynnym wykazała nieprawidłowe komórki nabłonkowe o nieokreślonym znaczeniu.
Będę musiała wykonać kolposkopię.
Nadrabiam, i mam jeszcze trochę stron przed sobą, ale zapytam: kiedy będzie badanie? Może się okaże, że wystarczy jakiś lek, wyleczy się to i potem będzie łatwiej zajść? Może to jest przyczyną niepowodzeń?

Nadrabiam, i mam jeszcze trochę stron przed sobą, ale zapytam: kiedy będzie badanie? Może się okaże, że wystarczy jakiś lek, wyleczy się to i potem będzie łatwiej zajść? Może to jest przyczyną niepowodzeń?
Wszystkiego dowiem się w środę.
Tak też sądzę, że to może być przyczyną niepowodzeń, ale to są jedynie przypuszczenia.
Porozmawiam z lekarką, powiem, jak sprawa wygląda.
Zobaczymy.

Mnie się dwie pałeczki skojarzyły z czymś innym 🙃😁
Olivia Newton-John 80S GIF

reklama
Do góry