reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

no to zobaczymy jak się sytuacja rozwinie z tą moją owu, najwyżej w środę z samego rana zrobimy co należy i powiemy o tym w klinice i oni zdecydują, czy ma robić badanie i weźmiemy to pod uwagę przy interpretacji wyników, czy nie. Przeliczając na godziny to będą trzy doby :D
Mój liczył dokładnie 72 godziny :D Na zasadzie, że trzeba się seksić JUŻ, bo on za 73 godziny ma badanie :D Z tym, że miał powiedziane 2-7 dni. Stwierdził, że 7 to w ogóle jakiś dramat i on w życiu by tyle nie wytrzymał. Już te 3 dni chodził jak na bombie :D Ostatniego dnia sugerował, że powinniśmy spać osobno i że mam się przy nim nie przebierać 🙈 W ogóle był oburzony, że to nijak ma się do normalnej przerwy między stosunkami 🙈

W zasadzie tak jak pisze @Bolilol :) ja akurat robię u prywatnej gin która prowadziła moją pierwszą ciążę, ale okazało się że staraniami też się zajmuje. Normalna wizyta u niej kosztuje 250 zł ale monitoring tylko 50.
U mnie monitoring 160zł :(

reklama
Póki jeszcze mogę do Was pisać 😅😅, bo od lutego będę anonimowo podglądać 😅😅. To co dobrego polecicie szybkiego, a smacznego jakieś sałatki, przystawki albo coś innego 😅. Mam mieć w sobotę gości, a ja ostatnio tak zmęczona, że chciałbym czymś ugościć, ciasto zrobię jakieś i coś jeszcze, ale też nie chce się nastawiać na gotowanie całodniowe 😅😅, może któraś coś podpowie. Przepraszam, że tak z dupy się wrzuciłam, może być na priv 💚, ale macie czasami cudne pomysły😁😅

To i ja się podepnę, bo przewija się to pojęcie. Co oznacza słabej jakości owulacja?
Więcej pęcherzyków, np. u mnie było widać w progu różnice między stymulowanym, a wcześniejszym, teraz próg miałam bardzo ładny. Tak samo uważają niektórzy, że późno dojrzewają, więc chcą przyspieszyć tą owu. Dokładnie nie znam się w temacie, ale może ktoś więcej coś jest w stanie powiedzieć.

Założyłam luty, można się zapisywać już dziś, ale z dyskusjami tradycyjnie poczekajmy do pierwszego :) https://www.babyboom.pl/forum/temat/drugi-miesiac-roku-mamy-drugie-kreski-wysikamy.123458/
No przecież tu trzeba 1000 stron natrzaskać
Cat Reaction GIF by reactionseditor

Póki jeszcze mogę do Was pisać 😅😅, bo od lutego będę anonimowo podglądać 😅😅. To co dobrego polecicie szybkiego, a smacznego jakieś sałatki, przystawki albo coś innego 😅. Mam mieć w sobotę gości, a ja ostatnio tak zmęczona, że chciałbym czymś ugościć, ciasto zrobię jakieś i coś jeszcze, ale też nie chce się nastawiać na gotowanie całodniowe 😅😅, może któraś coś podpowie. Przepraszam, że tak z dupy się wrzuciłam, może być na priv 💚, ale macie czasami cudne pomysły😁😅
a takie coś że bierzesz tortille, smarujesz almette, kładziesz łososia, walisz na to jeszcze rukolę albo szpinak, zawijasz i kroisz na takie kawałki na jednego gryza?

reklama
Do góry