Pati2388
Fanka BB :)
tak, od sierpnia, 7cs teraz leci. Wy też tak, nie?
To tak samo jak my teraz będzie 7csDokładnie tak.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak, od sierpnia, 7cs teraz leci. Wy też tak, nie?
To tak samo jak my teraz będzie 7csDokładnie tak.
no nie tak dawno... ja jakiś 30 któryśU mnie już dawno był 6 czy 7 cykl starań .
Przywitalam w tym cyklu 11
A jak rozmowa?Ja to jak teraz się nie udało to o ile dostaje nową pracę będę pauzować , sytuacja wyjaśni się do końca przyszłego tygodnia, chociaż boję się że nie uda się ani jedno ani drugie ale tak jak piszecie " będzie co ma być"
Ja po paru latach starań też wkraczam w nowy cykl z apką do owu. Jestem ciekawa czy dobrze czytałam swoje testy Dziewczyny polecały premomW temacie motywacji: Ja wkraczam w fazę testów owulacyjnych i mierzenia temp Szukałam apki do temperatury i wykresów. Podpowiecie jaka najlepsza apka? I o której godz mierzyć?
Ekstra! A jaki?O, stary zapisał nas na taniec. Już dawno chciałam spróbować, ale ciągle odwlekałam.