reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Ja blondynka to nie muszę często, ale mam jak @black_angel na owulacje zawsze gładko i też się nie kapnął stary...

Mojego już od tygodnia narzeka, że umiera, czyli chory. Słuchać już nie mogę tego....

Mój wychodzi do pracy i wciąż duma kiedy ma iść na L4 bo bez tego nie ma opcji żeby wyzdrowiał. Gripex jest dla małych dzieci, jego to nie uzdrowi...

Zmówili się czy jak...

Mój też się dziś poprztykał ze mną o pierdołe. Źle cos odpowiedziałam na pytanie, a ja już PMS i mnie wkurwił, na szczęście wyluzował zaraz, bo już gotowa byłam iść na noże, bo mnie wszystko drażni.

Aaa i u mnie 10dpo test biały jak po wybielaczu, więc czekam na @.
I mam wkurw na maxa bo teraz co najmniej 1 miesiąc pauzuje bo skorpiona nie chcemy, a może nawet dwa, wiec się muszę wziaz za dietę i starego żeby zaczal normalnie jeść...
No chory facet to dramat.

Z tym skorpionem to na serio? ;-p

Ja blondynka więc jasne włosy i długo nie widać, na dole wiadomo ciemne, ale gole bo lubię i mój już się przyzwyczaił 😅. Mój suple brał z 2/3 mce polecone przez dziewczyny FertilMan i korzeń maca.

reklama
Do góry