reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Ja blondynka to nie muszę często, ale mam jak @black_angel na owulacje zawsze gładko i też się nie kapnął stary...
mój też 🤣 boli go gardełko 🤦🏻‍♀️
Mojego już od tygodnia narzeka, że umiera, czyli chory. Słuchać już nie mogę tego....
Mój to już z domu nie może wychodzić, umierający.
Mój wychodzi do pracy i wciąż duma kiedy ma iść na L4 bo bez tego nie ma opcji żeby wyzdrowiał. Gripex jest dla małych dzieci, jego to nie uzdrowi...
Jakaś plaga! Mój też chory! :D
Zmówili się czy jak...

Mój też się dziś poprztykał ze mną o pierdołe. Źle cos odpowiedziałam na pytanie, a ja już PMS i mnie wkurwił, na szczęście wyluzował zaraz, bo już gotowa byłam iść na noże, bo mnie wszystko drażni.

Aaa i u mnie 10dpo test biały jak po wybielaczu, więc czekam na @.
I mam wkurw na maxa bo teraz co najmniej 1 miesiąc pauzuje bo skorpiona nie chcemy, a może nawet dwa, wiec się muszę wziaz za dietę i starego żeby zaczal normalnie jeść...

Dziewczyny,

czy dajecie przyszlym ojcom waszych dzieci jakies suplementy, typu kompleks witamin czy kwas foliowy ?
Ja zaczelam dawac a on mówi,ze mi wali na glowe - bo przeciez on zdrowy jest, nie pije nie pali nie cpa
:D
jak to jest u Was?
Question Mystery GIF by EHC Karol Zagajewski

Dziewczyny,

czy dajecie przyszlym ojcom waszych dzieci jakies suplementy, typu kompleks witamin czy kwas foliowy ?
Ja zaczelam dawac a on mówi,ze mi wali na glowe - bo przeciez on zdrowy jest, nie pije nie pali nie cpa
jak to jest u Was?
Mój nic nie bierze. Wyniki ma ładne. Jeśli wyskoczyłabym w czymś takim to pewnie też by mi powiedział, że chyba na głowę upadłam :D

reklama
Dziewczyny,

jak to jest u Was?
Mój bierze "swoje" suple, czyli to co brał wcześniej, wit. D, multiwitaminę i metforminę. I to chyba na tyle. Je zdrowo, wyniki też ma spoko, alko z umiarem, nie pali.

Do góry