reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Ja blondynka to nie muszę często, ale mam jak @black_angel na owulacje zawsze gładko i też się nie kapnął stary...
mój też 🤣 boli go gardełko 🤦🏻‍♀️
Mojego już od tygodnia narzeka, że umiera, czyli chory. Słuchać już nie mogę tego....
Mój to już z domu nie może wychodzić, umierający.
Mój wychodzi do pracy i wciąż duma kiedy ma iść na L4 bo bez tego nie ma opcji żeby wyzdrowiał. Gripex jest dla małych dzieci, jego to nie uzdrowi...
Jakaś plaga! Mój też chory! :D
Zmówili się czy jak...

Mój też się dziś poprztykał ze mną o pierdołe. Źle cos odpowiedziałam na pytanie, a ja już PMS i mnie wkurwił, na szczęście wyluzował zaraz, bo już gotowa byłam iść na noże, bo mnie wszystko drażni.

Aaa i u mnie 10dpo test biały jak po wybielaczu, więc czekam na @.
I mam wkurw na maxa bo teraz co najmniej 1 miesiąc pauzuje bo skorpiona nie chcemy, a może nawet dwa, wiec się muszę wziaz za dietę i starego żeby zaczal normalnie jeść...

Dziewczyny,

czy dajecie przyszlym ojcom waszych dzieci jakies suplementy, typu kompleks witamin czy kwas foliowy ?
Ja zaczelam dawac a on mówi,ze mi wali na glowe - bo przeciez on zdrowy jest, nie pije nie pali nie cpa
:D
jak to jest u Was?
Question Mystery GIF by EHC Karol Zagajewski

Dziewczyny,

czy dajecie przyszlym ojcom waszych dzieci jakies suplementy, typu kompleks witamin czy kwas foliowy ?
Ja zaczelam dawac a on mówi,ze mi wali na glowe - bo przeciez on zdrowy jest, nie pije nie pali nie cpa
jak to jest u Was?
Mój nic nie bierze. Wyniki ma ładne. Jeśli wyskoczyłabym w czymś takim to pewnie też by mi powiedział, że chyba na głowę upadłam :D

reklama
Dziewczyny,

jak to jest u Was?
Mój bierze "swoje" suple, czyli to co brał wcześniej, wit. D, multiwitaminę i metforminę. I to chyba na tyle. Je zdrowo, wyniki też ma spoko, alko z umiarem, nie pali.

Do góry