LadyCaro
Fanka BB :)
Ja jestem blondynką i mam mega jasne wlosy, na nogach prawie nie widać. Na dole wiadomo, ciemne, ale po 2 tyg nie ma dramatuTymczasem ja po dwóch tygodniach nie golenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem blondynką i mam mega jasne wlosy, na nogach prawie nie widać. Na dole wiadomo, ciemne, ale po 2 tyg nie ma dramatuTymczasem ja po dwóch tygodniach nie golenia
oczywiście. Bardziej chodzi mi o fakt, że ja i mój małż lubimy wszystko na gładko. Więc ja muszę parę razy w tygodniu machnąć golarką tu i ówdzieCo kto lubi .
Ej ja np tez lubie jak Stary ma ma dole ogarnięte włosy a nie buszoczywiście. Bardziej chodzi mi o fakt, że ja i mój małż lubimy wszystko na gładko. Więc ja muszę parę razy w tygodniu machnąć golarką tu i ówdzie
No ja też. Pod pachami też mnie „drażnią”.Ej ja np tez lubie jak Stary ma ma dole ogarnięte włosy a nie busz
Ja też tak wolę, ale na przykład nogi nie zawsze mam idealo zimą.oczywiście. Bardziej chodzi mi o fakt, że ja i mój małż lubimy wszystko na gładko. Więc ja muszę parę razy w tygodniu machnąć golarką tu i ówdzie
U mnie to samo raz na 3 tyg wystarczy, ale gdy zaczynam dni plodne, mam gladziutko jak jedwab.... dziwne, że mąż jeszcze tego nie skumał ale jak włoży rękę czasami i wyczuje gładkość mówi "oho coś dziś trzeba działać "Ja jestem blondynką i mam mega jasne wlosy, na nogach prawie nie widać. Na dole wiadomo, ciemne, ale po 2 tyg nie ma dramatu
Ja gole, mimo ze mam jasne wlosy. Ale tak lubieA ręce golicie?
nieA ręce golicie?
no ja ciemna karnacja, ciemno wszędzieJa jestem blondynką i mam mega jasne wlosy, na nogach prawie nie widać. Na dole wiadomo, ciemne, ale po 2 tyg nie ma dramatu