Kasiek88
Fanka BB :)
Tak wiemhalooo przeciez tam widać kreskę!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak wiemhalooo przeciez tam widać kreskę!
przecież to nie jest bladzioch tylko piękna kreseczkaDzisiaj z rana. Bladzioch jak zawsze.
Pamiętaj, że też z tego co kojarzę masz czułość 20 czy tam 25, na 10 pewnie mocniejsza by Ci wyszłaprzecież to nie jest bladzioch tylko piękna kreseczka
Tak wszystkie testy miałam 20, jeden któryś 25. No i we czwartek był negatyw więc na pewno rośnie. Wmawiam sobie że musi być tym razem dobrze. MUSI!Pamiętaj, że też z tego co kojarzę masz czułość 20 czy tam 25, na 10 pewnie mocniejsza by Ci wyszła
U mnie 18dc, więc mamy podobnie Ale staram się objawów u siebie nie doszukiwać Miłego dnia!Dzień dobry dziewczyny nie odzywałam się 2 dni, ale nadrobiłam wszystkie posty gratulacje dla dziewczyn z dwoma kreskami ja dzisiaj 17dc i trochę brzuch mnie pobolewa testowanie za 11 dni dopiero miłego dnia
Ja już przestałam się doszukiwać , bo co cykl to nowe dolegliwości jak np teraz problemy z ceraU mnie 18dc, więc mamy podobnie Ale staram się objawów u siebie nie doszukiwać Miłego dnia!
Tez mam tego clearblue ale bez migającej buzki tylko odrazu pokazuje uśmiechnięta bądź nie . I mam wrażenie ze on oszukuje Dlatego już go nie używam i wole zwykle paskowe owulakiWitam was dziewczynki. Ja oczywiście nadrobiłam wszystkie posty. Było ciężko ale się udało . Gratki dla wszystkich zaciążonych!
U mnie dzisiaj 8dc i od wczoraj robie już owulaki. Planowo mam owulke na 13 dc ale w zeszłym cyklu miałam ją już w 12 dc. Cały okres bolał mnie lewy jajnik i to tak dość mocno więc pecherzyki rosną i to konkretnie. Zaraz wstanę i drugi raz zrobię ten test elektroniczny z clearblue. Póki co bardzo mi się on spodobał
hm jak za pierwszym razem robiłam to chyba 4 dni pod rząd tylko mrugał (wiem bo już planowałam rzucić nim o ścianę ) ale teraz robię troszkę pozniej zaczynam testować więc 2 dni mam mrugania a pozniej stała buzkaOho! 8 dc i u mnie już mrugający uśmieszek. @nikaplis ile dni przed owu twój test już mruga?