reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Dzień dobry dziewczyny 😇 nie odzywałam się 2 dni, ale nadrobiłam wszystkie posty 😁 gratulacje dla dziewczyn z dwoma kreskami 🫶🏻❤️ ja dzisiaj 17dc i trochę brzuch mnie pobolewa 🙄 testowanie za 11 dni dopiero 😢 miłego dnia 😚
U mnie 18dc, więc mamy podobnie ;) Ale staram się objawów u siebie nie doszukiwać :) Miłego dnia!

U mnie 18dc, więc mamy podobnie ;) Ale staram się objawów u siebie nie doszukiwać :) Miłego dnia!
Ja już przestałam się doszukiwać , bo co cykl to nowe dolegliwości 😂 jak np teraz problemy z cera 🤦‍♀️
U mnie 20dc czekam cierpliwie chociaż i tak wiem jaki będzie tego finał 🤷‍♀️ (takie myślenie mi lepiej na głowie robi ) wole się pozytywnie zaskoczyć niż nakręcić się i później zawieść

Witam was dziewczynki. Ja oczywiście nadrobiłam wszystkie posty. Było ciężko ale się udało 😂. Gratki dla wszystkich zaciążonych!
U mnie dzisiaj 8dc i od wczoraj robie już owulaki. Planowo mam owulke na 13 dc ale w zeszłym cyklu miałam ją już w 12 dc. Cały okres bolał mnie lewy jajnik i to tak dość mocno więc pecherzyki rosną i to konkretnie. Zaraz wstanę i drugi raz zrobię ten test elektroniczny z clearblue. Póki co bardzo mi się on spodobał 😊
Tez mam tego clearblue ale bez migającej buzki tylko odrazu pokazuje uśmiechnięta bądź nie . I mam wrażenie ze on oszukuje 🤷‍♀️ Dlatego już go nie używam i wole zwykle paskowe owulaki

reklama
Oho! 8 dc i u mnie już mrugający uśmieszek. @nikaplis ile dni przed owu twój test już mruga?
hm jak za pierwszym razem robiłam to chyba 4 dni pod rząd tylko mrugał (wiem bo już planowałam rzucić nim o ścianę 😅) ale teraz robię troszkę pozniej zaczynam testować więc 2 dni mam mrugania a pozniej stała buzka

W ulotce jest że jak mruga można zacząć robić testy 2 razy dziennie by nie przegapić piku ale mi było szkoda patyczków i robiłam tylko rano a i tak bez problemu wyłapał pik 😉

Do góry