reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Jako, że mi się nudzi, szukam wakacji (tak, od grudnia ich szukam xD) i mam wieczór kanapowca zarządzam zabawę: co wszyscy lubią a Wy nie rozumiecie?
Ja zacznę: rukola
dosypują to zielone góvvno do wszystkiego w knajpach, a jak to czuje to rzygać mi się chce

Ketchup - wszyscy jedzą go do frytek czy innych rzeczy a ja od dziecka jak poczuje choćby kropelkę na języku to mam odruch wymiotny. Team majonez/ sos czosnkowy 😂

Witam was dziewczynki. Ja oczywiście nadrobiłam wszystkie posty. Było ciężko ale się udało 😂. Gratki dla wszystkich zaciążonych!
U mnie dzisiaj 8dc i od wczoraj robie już owulaki. Planowo mam owulke na 13 dc ale w zeszłym cyklu miałam ją już w 12 dc. Cały okres bolał mnie lewy jajnik i to tak dość mocno więc pecherzyki rosną i to konkretnie. Zaraz wstanę i drugi raz zrobię ten test elektroniczny z clearblue. Póki co bardzo mi się on spodobał 😊

Elektroniczne na paszport? Pierwsze słyszę, bo przecież przy składaniu wniosku pobierają odciski palców.
Ja wymieniałam w 2021 to trzeba było elektronicznie umówić się na wizytę w urzędzie, bo z marszu nie przyjmowali. Około miesiąca czekałam na dokument.
W zeszłym roku zmienili przepisy i w związku z czym została stworzona możliwość złożenia wniosku o paszport elektronicznie od 2023. Ja wyrabiałam październiku i Pani mówiła, że wymaga to od nich zmiany całego systemu i że możliwość składnia wniosków ruszy od 2023. Ale odbiór dalej będzie musiał być osobisty i prawdopodobnie wtedy pobiorą odcisk.(tego nie wiem)
W każdym razie dlatego napisałam żeby dziewczyny sobie to sprawdziły czy to rzeczywiście ruszyło.

Dzisiaj z rana. Bladzioch jak zawsze.

Załączniki

• IMG_20230129_082928342.jpg
    IMG_20230129_082928342.jpg
    711,2 KB · Wyświetleń: 151
reklama
Do góry