reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
A w jakich dniach go stosujesz? Olej, czy tabsy?
Tabletki mam, biorę po 6 dziennie, jak mam okazję i jak pamiętam. Biorę od pierwszego dnia okresu przez jeszcze kilka dni po. Potem zaczynam robić testy owulacyjne i jak jest słaby pasek to też biorę ale już nie po 6 ale na przykład po 2-3 tabletki. Powinno się go brać do owulacji, ale u mnie z tym kiedy ona jest jest różnie. Posiłkuje się testami owulacyjnymi :)
Z tym że faktycznie, po kilku dniach po okresie już nie ma potrzeby brać tych tabletek :)

reklama
Tabletki mam, biorę po 6 dziennie, jak mam okazję i jak pamiętam. Biorę od pierwszego dnia okresu przez jeszcze kilka dni po. Potem zaczynam robić testy owulacyjne i jak jest słaby pasek to też biorę ale już nie po 6 ale na przykład po 2-3 tabletki. Powinno się go brać do owulacji, ale u mnie z tym kiedy ona jest jest różnie. Posiłkuje się testami owulacyjnymi :)
Z tym że faktycznie, po kilku dniach po okresie już nie ma potrzeby brać tych tabletek :)
A jakich tabletek używasz? Sporo tego. Ja na śluz zaczęłam jeść siemię, ale efektu póki co nie widzę.

Do góry