LadyCaro
Fanka BB :)
Egipt w all inieJakieś pomysły?
Ja chyba poszukam czegoś na majówkę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Egipt w all inieJakieś pomysły?
Ja chyba poszukam czegoś na majówkę.
Na jaki miesiąc?Egipt w all inie
majNa jaki miesiąc?
To może się spotkamy o ile zdążę z paszportem.
A tam, pisanie po pijaku jest spoko Co pijesz?Cześć laseczki. Was nadrobić to masakra. Od wczoraj od 16 mnie nie było i do nadrobienia miałam ponad 40 stron
Gratuluję wszystkim, które wysikały kreseczki. Pięknie się kończy ten styczeń.
Ja mam dopiero 7dc ale jak już dziecko śpi a stary wrócił wcześniej z pracy to idę to wykorzystać
Miłego sobotniego wieczoru. Obiecuję, że tym razem nie będę wypisywać nic po pijaku
ej a ile sie czeka teraz na paszport? Bo ja też nie mamTo może się spotkamy o ile zdążę z paszportem.
No właśnie nie wiem, zbieram się z tematem jakoś od lipca, dlatego zimą była Turcja. I coś czuję, że w maju też tam wyląduje.ej a ile sie czeka teraz na paszport? Bo ja też nie mam
Do miesiącaej a ile sie czeka teraz na paszport? Bo ja też nie mam
to ja ide wyrobić zarazNo właśnie nie wiem, zbieram się z tematem jakoś od lipca, dlatego zimą była Turcja. I coś czuję, że w maju też tam wyląduje.