LadyCaro
Fanka BB :)
dobrze porozmawiać z kimś inteligentnymHahaha, ja tak samo. Bardzo sobie cenię te rozmowy .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobrze porozmawiać z kimś inteligentnymHahaha, ja tak samo. Bardzo sobie cenię te rozmowy .
Wiem kochana zarażaj nas jak najbardziej tego chcemyCiężko pocieszać taka prawda, a nawet nie tego się oczekuje bo to nic nie zmienia. Ja nie chce pocieszać i mówić farmazonów bo sama tego nie lubię xja poprostu szczerze zarażam trzymam kciuki i bardzo bym chciała tu wysyp kreseczek
Dokładnie. Co nie zmienia faktu, że ja robić nikomu źle nie zamierzam, ale z roku na rok chyba coraz lepiej mi idzie gra w egoizm.ja już dawno się pogodziłam z tym, że życie nie jest sprawiedliwe, żadna karma nie wraca, a ktoś kto jest chujem może mieć wspaniałe życie.
I nie przerywającym.dobrze porozmawiać z kimś inteligentnym
Ja kiedyś nie cierpiałam rukoli i awokadoJako, że mi się nudzi, szukam wakacji (tak, od grudnia ich szukam xD) i mam wieczór kanapowca zarządzam zabawę: co wszyscy lubią a Wy nie rozumiecie?
Ja zacznę: rukola
dosypują to zielone góvvno do wszystkiego w knajpach, a jak to czuje to rzygać mi się chce
ja jak czuję smak rukoli to serio mam odruchJa kiedyś nie cierpiałam rukoli i awokado
A teraz odpowiednia sałatka z rukoli feta pomidorki ogórek oliwki kurczak słonecznik i suszone pomidory i mi wchodzi
Mam tak na surowiznę. Surowe sushi i tatara nie tknęja jak czuję smak rukoli to serio mam odruch
Chwyć za penisnarazie Stary chrapie xD